lailas mat

Jobbat klart för idag, 11-20 så hela dagen har gått åt att jobba! Gick ändå helt okej och snabbt men ibland är det fan inte kul. Saknar alla vänner man kunde säga vad som helst till på förra restraurangen och så är det sånt jävla tempo så man nästan dör. Men som sagt, idag var det helt okej men ska ändå försöka söka lite andraaa jobbbbb!!! damp, jag säger ju bara att jag ska göra det men sätter mig aldrig å gör de! gaah..


Tog med mig lite mat från jobbet å gav D för han fick vänta typ en timme utanför mitt jobb bara för att jag var tvungen att jobba över (som vanligt överallt) ... Nu är vi hemma i stugan igen, eller ja lägenheten då. Jag sitter vid datorn och kikar runt lite och D gör knäövningar. Ska väl snart hoppa i säng, imorn är det jobb å träning igen. Vardaaagen!


Det va någonting jag skulle skriva förut men nu kommer jag inte ihåg va det va, blä. Jag ska gå och göra lite kolsyrat vatten, woohoooo ! haha coolt va, jag känner mig så vuxen nuförtiden. Allt är fixat här i lägenheten nu tror jag, så himlans fint! Lite små grejer som ska upp på vinden, bra å ha ett förråd där uppe faktiskt! :) Stereon måste upp i köket snart, men vi ska måla om en vägg där bara så kan vi sätta upp den sen! mums! radio göteborg, whaattaa!


Nä, nu får ni komma och hälsa på mig stockholm, vi har ju gjort det så fint. och vi bjuder på fest om ni kommer!

God natt sötbollar, stay cool! PUSS!


diskmaskinen är igång

Hej å hå! Det blev inget gemensamt konto, jag glömde mitt leg hemma trodde jag när vi skulle teckna, men så låg det i bilen, suck, men då orkade vi inte gå tillbaka utan gör det någon annan gång.. Åkte istället till backaplan och kollade lite bikinisar men jag hittade inte någonting. Sen åkte vi till Net on net och köpte oss en Sodastreamer, woho! Men när vi kom hem så tittade Dennis och då saknades det en flaska, så vi åkte tillbaka direkt för förra gången han handlade en sån där så var den använd så han lämnade tillbaka den. Det va ioförsej en wassermax men same shit. Åkte iaf dit och klagade lite och då sa han som jobbar där att det bara ska ingå en för det står det på nätet men på kartongen stod det två. Så vi lackade lite och så fick vi två extra, och hahahaa när vi kom hem så märkte dennis att det satt fast en till flaska bakom själva grejen. Va ere med att han i affären inte kollade det och att han sa att det bara skulle va en? Hahaa..
Men nu har vi iaf prövat den och det var gott med kolsyrat till maten! :) Jag lagade kyckling wok med nudlar. Ska snart kila iväg på träning, har fortfarande lite ångest över det där. blä! vill kanske inte, eller vill jag? eller.... suck!
Jusste, har fått igång diskmaskinen också, är lite rädda för att den ska läcka men det ska den ju inte gör såå.. Vi sprnger iaf förbi den var 5e minut för att kolla , haha.. Gött ifall det fungerar så man slipper stå och bli helt torr och äcklig av handdisk!
träning snart,
vi hörs, PUSS!

lite brunare

Har suttit ute på balkongenoch läst nu ett tag. Kom å tänka på en sak, varför är redbull så dyrt? Haha, en burk kostar ju typ 20 spänn? Jag och D köpte några andra när vi va å handlade som inte alls va så dyrt men smakar exakt samma, varför är just redisarna så himla dyra! blä.

Väntar på att D ska komma hem för då ska vi kila iväg till banken. Öppna gemensamt konto där man kan ha pengar till hyra, mat å sånt som man handlar tillsammans hela tiden, smart va? :)
Ska koka nudlar nu, PUSS!

If I win

Godmorgon gott folk! Igår var det jobb och träning som gällde, inga konstigheter. Åt köttbullar och makaroner till middag och lite cashewnötter till fotbollen. Väcktes av D för en timme sen för han skulle iväg till sjukgymnasten, braa grabben! Nu ska jag ut på balkongen och sola och läsa lite! Sen ska jag söka lite jobb om jag hittar några vettiga!

PUSS! stay cool folks

Avenyn, Göteborg

En pappa är ute och går på gatan med sin son ~5.
Pappan: ...ja men ska du bli polis så måste du vara uthållig.
Sonen: Ja men jag är uthållig. Igår sprang jag in i väggen 17 gånger utan att säga ett knyst.


hanbollshunks

Hej sötbollar, jag sitter och kollar på träningsmatchen mellan Sverige och Danmark, mums handbollsgrabs! Kul att doder är med, han är så tuff! Nu gjorde Kim dubbelstudsss, smart lixom, världsstjärna och gör misstag på enmans kontring herreguud.. Synd att Ahlm har diskbrock! Blä.

Vi åkte till IKEA när D kom hem från gymmet, handlade lite galgar och lakan å så.. Sen åkte vi till Elgiganten och köpte nån slangklämmagrejimoj som jag inte har någon aning om vad det är till diskmaskinen och sen till Plantagen för fina blomdekorationer. :) Nej nu är det handboll så här kommer lite bilder istället för text!


min rabarberpaj, göteborgsutsikt från danmarksbåten och en vägg i vårt vardagsrum


nya balkonglådan, våra blommor i vardagsrummet och jag!


kylskåpet är ganska fullt och nydiskat, andra bilden är nästan alla våra glas, törstig? :)


handfat som alltid är fullproppat, jag i smusig spegel, söta ljus på väggen! :)

Sverige leder med 9-3 , bra där! Ska titta vidare, njut av vår söta lägenhet! PUSS!

make you work hard

Hej söta människor! Sitter här själv i lägenheten, har precis diskat massor (vi har inte fått igång diskmaskinen än) och d är på gymmet. Helgen har bjudit på handboll och övernattning med laget. Tränade torsdag, jobbade fredag och packade sen väskan och åkte iväg till hallen. Träning fredag kväll sen matlagning och övernattning på dalagärde vandrarhem (där vi va på jsm i år coolt) . Maten tog typ två timmar och göra även om det bara var spagetti och köttfärssås, det var ju inte världens bästa spisar! Fick tillslut i oss lite mat och sen satt vi i baren och pratade hela kvällen.. Igår hade vi två anfalls träningar och sen åkte jag hem till en tom lägenhet, handlade först lite gotti eftersom det skulle bli myskväll. D var i Danmark över dagen med grabsen och köpte öl så vi käkade sen middag och halvsov framför Perelli och gänget! Jag hejade på shady ladyyy, hon va ju stentuff! Och som vanligt blir det kaos för Sverige, vi tror att vi ska vinna och sen kommer vi sist, så typiskt att man går på aftonbladet och expressen varje år, "undersökningar säger...." haha.. :)

Imorse vaknade vi vid halv 11 och jag hade så jävla ont i ryggen, fyfan kunde typ inte röra mig! Nu är det bättre men gick runt som en gammal kärring i två timmar typ.. Jag hade tänkt gå ut och sätta mig på balkongen i våra nya stolar men det är inte så jättefint väder här idag, solen sticker fram lite då och då men blåsten vill få mig att sitta inne. Ska snart fixa till mig lite, det var ett tag sen, och åka iväg på lite shopping med älskling! Fick en go lön i fredags så lite måste vi ju spendera även om jag har penga ångest, haha.. Allt kostar ju så in i helvete när man inte bor hemma! IKEA presentkortet vill ut ur plånboken så det blir att trängas med alla barnfamiljer på varuhuset ett tag också tror jag!

Pappa har fått hem min bil nu till huset, jag fick ju en av Desses mamma som hon tänkt skrota för de har två bra bilar men då sa jag ja tack och nu står den hemma som ett projekt för pappa att få igång! Haha... Blir ju billigare än att köpa en iaf om han får den att fungera bra!

Nä nu ska jag fixa mig, platta håret med min nya värdelösa plattång och lite smink på! PUSS sötbollar.
Sparris, ring! jag saknar dig!

igång med vardagen

Nu är det tisdag och jag har kommit igång lite med min vardag. Igår var den jobbigaste dagen på länge, men jag överlevde den iaf! Började med jobb i några timmar bara men med så mycket nytt och fokus till 110 så blev jag ändå helt slut. Ville egentligen hoppa i säng när jag kom hem, mne dennis hade gjort amerikanska pannkakor som vi åt till middag och sen var det bara köra iväg till träningen. Hisingen blir laget för iår! Vi sprang 8,5 km och det gick ju inte direkt snabbt eftersom jag inte har tränat ordentligt på så länge nu när det har vart så mycket annat! Efter det här var det gym, så hela träningen tog sammanlagt två och en halv timme, det känns ju i kroppne idag om inte annat!

Imorse var det uppgång vid  åtta för d och mig. Jag skjutsade iväg honom till sjukgymnasten och sen åkte jag till jobbet. Kom precis hem och nu ska vi laga kyckling och ris! :) Ikväll blir det träning! Imorn är jag ledig så då ska vi, handla, tvätta, söka jobb, fixa grejer å blabla så det blir inte så mkt ledighet ändå..

Stay cool folks, miss ju! PUSS!

På resande fot

Nu är det söndag och jag har bott i Göteborg i en vecka, börjar ju kännas lite nu att jag flyttat hemifrån för så här länge har jag ju inte vart här förut!

Kom iväg till stugan vid ett tiden i torsdags så var nere vid stugan ganska tidigt. Vi satt och solade några timmar och jag brände hårbottnen, hur troligt är det att man gör det i sverige lixom, men varberg är väl typ utomlands, det luktar så iaf! hihi! Grillade kotletter och potatis och satt ute och åt! Mysigt. Sen kom myggen så vi drog oss in och somnde ganska snabbt!

På fredagen var det ullared som stod på schemat , ett stort billigt varuhus nära varberg. Tvättmedel, diskmedel, schampoo, plattång och allt möjligt fick vi med oss för ca fyratusen kronor, dennis skor fick väl upp priset rejält. ihi! jag körde såklart dit och påvägen hemvar det jätteläskigt, en 90väg som är ganska smal så mötte jag en stor stor stoooor jävla lastbil i en kurva, trodde den skulle köra in i min sida på bilen så jag släpper ratten och duckar haha, bra gjort lixom, moha :D på fredagskvällen kom d's mamma och låtsaspappa ner så vi grillde flintastek med  potatis! Köpte färdig vitlöks sås från cruisine och lätt creme fraiche med paprik ochchili smak, riktigt gott faktiskt! (: Kollade på talang och halva kill bill 1 sen somnade jag! Igår åkte vi runt till lite loppisar och second hand ställen för att hitta en byrå till sovrummet där man kan ha lite smått och gott! Hittade ingen men hittade fina balkong stolar på rusta! Lagom stora och dyra, två stycken för 800! Sen körde jag hem igen, på vägen hem började det spöregna och det vädret verkar hålla i sig till idag.

När vi packade upp allting från ullared och allt annt vi köpt till lägenheten så insåg jag att jagbor här nu. Vi har ju handlat till exempel mat flera gånger tillsammans men nu har vi handlat diskmedel och allt möjligt för ett år framför eller nått, hihi !

Egentligen var jag helt slut men vi begav oss till björn vid sex tiden för att grilla igen.. Vi blev sex personer som satt och grilla å myste med lite vin! Promenerade hem vid tolvtiden och somnade efter ett tag. Jag fick lite ångest och hemlängtan så vi låg och pratade ett bra tag om allt och inget. :) Vaknade imorse som en lite nkines för att jag hade gråtit igår men men, pigg var jag iaf eftersom vi fick lite sovmorgon till tio. Har ätit frkost och sitter nu och planerar dagen lite.. Hade tänkt åka till gymmet men verkar inte bli så! Jag funderar på att åka in till stan själv ett litet tag men vi får se.. Imorn börjar jobbet och handbollen! :)



Stay cool folks, PUSS!


15e maj

Godmorgon! Vi vaknade lite för tidigt eftersom jag hade mardrömmar :) plus att vi inte har några bra persienner så det är jätte ljust i rummet såhär tidigt! Inge bra väder idag här i staden lillebror men vi ska ändå kila iväg för lite träning strax. Dennis ska till sjukgymnasten och för mig blir det spåren i skatås!

Åker till landet direkt efter träningen, eller vi kommer bara hem och duschar sen åker vi! Kommer hem på lördag tror vi! Stay cool, PUSS!

gul vägg

Fungerande diskmaskin! Eller nått, vi har iaf fått den på plats och den kanske fungerar om vi vågar sätta på den sen, men det prövar vi när vi kommit hem från landet efter helgen så inte vattnet eller nått börjar läcka ifall det händer någonting! :)
Vi ska strax åka iväg till D's mamma en snabbis och lämn och hämta lite grejer! Sen blir det en film och sova! Halvtidig morgon imorn för träning och sen åker vi neråt i landet!

Mamma skickar sms till mig hela tiden , vissa är helt oläsbara, men ett var ganska roligt:
"Linn, du vet väl om att du har minst 21 ljusstakar kvar här hemma?!!"

Ps, linda det är chokladcross glass från willys, mohaa!
Börjar sakna er människor där hemma! stay cool, PUSS!

nuu ere städning på g!

Jag lagade avancerad lunch idag, stekt korv och potatissallad den ni! Efter lunchen så har jag städat städat och städat. Vi (eller jag städade och d tittade på) städade ut alla skåp i köket, fixade lite ordning där, all pasta och alla bakgrejer på varsin hylla :) Har även städat hela toaletten, skurat och torkat av. Jag tror D slängde ungefär tjugo flaskor med diverse grejer! Herregud vad killar plockar på sig skönhetsgrejer men inte använder dom! Nu sitter jag här vid datorn igen, har precis tagit en bit choklad kaka och ska strax fortsätta städa lite i hallen och vardagsrummet! Jag har ju en miljon skor så jag fick lägga upp några på vinden och resten köpte vi en hylla till på IKEA som man kan hänga i vardagsrummet :) Nu står det bara 15 skor i vår hall på ca sex kvadratmeter! hoho..

Här bjuder jag på lite söta bilder från Göteborg! (kunde låna D's mobil å ta lite bilder med):

sommargöteborg med blommor och jordgubbar!

söta jag framför spegeln och vårt fina köksbord!

vardagsrummet och min söta lilla gubbe!

im in love

Det blev en god grekisk sallad med vitlöksås igår till middag som jag slängde ihop. Hade det vanliga, dvs sallad, morötter, rölök, gurka och tomat. Rostade även kikärtor och brödsmulor i stekpannan med lite olivolja och vitlök och så hade vi självklart apetinas fetaost i salladen! Vi åt middag framför tvn eftersom Lars Lagerbäck presenterade EMlaget och det är ju tydligen någonting man måste se om man bor i den här längeheten! Dennis bakade en choklad kaka som vi smaskade i oss på kvällen.

Såg ni desperate igår? Är det bara jag som tycker att det börjar spåra ut lite, eller alltså det händer inte lika mycket roliga saker längre, vadå carlos blind nu lixom? suck, gabyy måste ju få sitt dröm liv! Somnade strax efter dh igår och vaknade vid åtta igår. Tog bilen ut till mölndal och träffade restaurangchef Titti, tyvärr hade dom inte de tider jag hoppas på lediga men vi får väl se, lite sommarjobb och så får jag samtidigt söka andra jobb. Kändes bra att ha fått in en fot någonstans iaf! Så fick jag ju referenser om att vara "världens bästa" från mina förra chefer så det känns ju väldigt bra!

Nu sitter jag här framför datorn och kikar runt lite på olika saker. Dennis sitter på balkongen och läser som vanligt, tråkigt att det är monligt väder idag bara annars hade vi kunnat åka in till stan eller nått. Får väl se vad vi hittar på, finns ju en del att göra i lägenheten. Ikväll kommer iaf hans låtsaspappa förbioch ska fixa diskmaskinen, får väl se om vi kan få upp rullgardinen och spegeln också! Vi två vågar inte direkt börja borra iväggarna i fall allting skulle rasa helt plötsligt! hihi!

Tråkigt att jag inte kan lägga in några bilder så ni får en uppfattning om vad jag pratar om. Men jag är ju så klantig så jag glömde kamera sladden hemma så kan inte lägga in dom på datorn! suck! Men jag ska ju hem om tre veckor så då kan jag ta med den hit igen! :)

Nä nu ska jag fixa lite och så, stay cool folks! PUSS!

tisdag i göteborg

Nu börjar det ordna upp sig i lägenheten, det är bara småsaker som ska bort nu, har lagt upp allt på vinden, tvättat handdukar,bokat tvätttid! jag är typ rädd för att gå ner i tvättstugan, känner att det kommer komma massa lappar på att jag gör fel hela tiden, haha.. Det blev frukost på gräsplätten utanför, toast och provivaoch två filtar och lite tidningar, eller nej jag läste moore och dennis någon tråkig bok :) blåste lite för mycket såvi satt inte där så jättelänge.. storhandlade på willys igår, dom har ju allting till lite bättre priser och brevid ligger en söt butik med nybakt bröd som är billigt! Det endavi inte hittade var mina mjölkprodukter så jag får väl gå till ICA här neraför och handla lite. Igår kväll hamnade vi på korpen fotboll, dom sög ju och det var askallt hahaså jag hämtade bilen efter halva matchen och satt där i , haha andersochbjörn ni får hem och träna lite :)


Imorse vaknade vi tidigt och åkte iväg med bilen runt halv nio, dennis skulle till sjukgymnasten så jag passade på att träna lite jag med , blev en löprunda lite backträningoch en promenad! :) skönt med frisk luft! vet däremot inte hur jag ska orka träna så mycket när jag drar igång med hisingen nästa vecka, har varit så mycket nu så jag har inte tränt på jättelänge! menmen, man får väl berätta det och inte döda sig själv det första man gör!

Efter träningen åkte vi runt lite och kollade badplats, änglagården och sen tvättade vi lite handdukar hos d's föräldrar! har inte tvätttid förrän nästa måndag. Fanns inget imorn plus att varmvattnet ochvärmen ska vara avstängd här imorn för dom ska byta någonting. Kanske kan bli av med det gröna vattnet i badkaret då? läskigt. Vi åker till landet på torsdag också, ska ner till ullared och handla lite tvättmedel och sånt !

Imorn blir det jobbintervju klockan tio och sen får vi se vad vi hittar på dagen! :) hoppas det är fint väder och litevarmare än idag så kan man hitta på någonting mysigt som picnic eller sånt!

Nu ska vi laga lite middag tror jag, även om vi typ fortfarande är mätta från lunchen! Stay cool folks, PUSS! miss u.


7 trappor upp med morgonsol

Flytten har gått bra och nu sitter jag i vår lägenhet :) en liten söt tvåa sju minuter utanför stan! underbart! vi har börjat få lite koll på alla grejer men det är fortfarande ett organiserat kaos här! Har satt ihop alla stolar och köksbordet så köket ser ganska bra ut, vardagsrummet däremot är ett stort kaos, här ligger alla mina resväskor med kläder och skor överallt! vi hade tänkt fixa garderoberna ikväll så man får undan allting!

Mamma och pappa verkade nöjda men ledsna när dom lämnade mig här i nya staden! Igår började vi dagen med att äta lite frukost och sen kila iväg till IKEA. Med ett present kort från jobbet så var det dags för stor shopping, vi kom hem med en spegel, lite skohyllor, galgar och krukor och lite annat smått och gott! :) Lampan gick sönder på toaletten så vi fick åka till Biltema och försöka hitta rätt lampa, vad är det för idé att skrivavad den heter om den ändå inte heter samma när man kommer dit? oh!

Nu ska vi försöka fixa iordning oss i det här kaoset och åka och storhandla mat tillsammans för första gången! hihi! blir willys i stan, jag kör såklart! jusste, jag har ju inte berättat, jag klarade körkortet i torsdags! lovleeey! så jävla gött att ha det innan jag flyttade så jag slipper oroa mig för det! Nu är det bara jobb kvar, men ska ringa chefen idag så får vi se om jag kan träffa henne imorn! Gött!

Nej nu blir det willys och slänga massa flytt kartonger och grejer!
Stay cool folks, PUSS frångbg!

RSS 2.0