onsdag


Nu när det känns som hösten kommer är man ju sugen på att åka iväg igen.. London -07 <3

Uppe med tuppen på min lediga dag. Morr på byggarbetarna som börjar borra klockan sju här! Ska snart bege mig ifrån lägenheten eftersom snart börjar dom nog klampa in här med sina stora stövlar och maskiner.. Har inte hunnit ätit frukost men ska kila iväg till coop på backa plan för att köpa hårfärg så får köpa hem lite grejer. halvt tomt i kylen och frysen!

Ledig idag som sagt. Linda kommer och hämtar mig vid halv tio ungefär så ska vi kila ut till Jess i mölndaaal! Blir lite promenad, förvandling till en mörkhårig linn och lunch! myspys. ska försöka tvätta i eftermiddag och jag hinner hem och sen ska jag sova sova sova! (det lär ju blir att titta på tv till elva och sen vakna som en zombi imorn vid kvart i sex)

Nu har hösten hittat hem igen, det luktar kallt, höst och allt vad det heter. Måste springa upp på vinden och ta ner höst skorna, ballerina känns sådär när det regnar! Familjen kommer ju hit i helgen och då ska vi åka ner till Ullared! Ja tack :D Har lite ihopskrapade pengar som kanske kan gå till en fin ny höst jacka :) yyey! Annars blir det väl det vanliga, fryspåsar, sköljmedel, strumpor, osv.. :)
Jobbar torsdag fredag och sen blir det alltså familj, räkor, säveflygshow, ullared, myspys hela helgen! :))

Nä nu måste jag kila och duscha i lilla boden på gården.. ååååååhe..
stayy cool, PUSS!


söndag

hej små underbaringar!
sitter och är lyrisk över att jag äntligen fått spotify, just nu spelas sister hazel högt ut högtalarna! lovley.
det ser ut som ett bombnedslag i våran lägenhet, för det första har vi inget badrum och en hall täckt av plast. det är dammigt och smutsigt. för det andra har vi vart bortresta hela helgen vilket ledde till att vi bara slängde in två stora väskor, några påsar och en madrass i vardagsrummet när vi kom hem. lilla köket vill jag inte prata om. och jag orkar inte städa! jag är trött som jag vet inte vad. blir aldrig pigg. hur mycket jag än sover eller hur lite jag än sover. suck!

har haft en rolig helg! i fredags åkte fastnade vi i köer på väg till tjuvkil/marsstrand men kom tillslut fram till Joels land. grillade en lax, korkade upp, solade lite och tog färjan över till marsstrand och tog ett glas vin på mama's! tyvärr satte tröttheten in eftersom jag hade gått upp halv fem så vi kilade hem ganska tidigt och somnade snabbt! igår bestod dagen av massa volleyboll, lite städning, massa fix och väntandes på folk! när folk började trippa in vid fyra tiden satt jag osminkad och i mjukisbyxor. snabb fix och helt plötsligt var det ca 50 personer där för att fira att Joel fyllt 25! kvällen fortsatte med underbara vänner, liveband, massa fylla för vissa, lite tjafs, massa skratt!

idag har jag inte gjort något vettigt alls. vi tog bilen hem vid tolv ungefär, köpte med oss thaimat och sen har jag legat i sängen och tittat på CSI säsong2. somnade en stund och nu sitter jag som en nörd framför datorn! Imorn börjar en ny arbetsvecka som jag inte alls har lust med och i helgen kommer familjen hit :D jippie!

stayy cool folks, PUSS!

23,36. och jag som skulle sova tidigt?

Sen en tid tillbaka har jag varit trött 
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill





Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags

Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är
Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är
Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr



Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort..

RSS 2.0