i love rock n roll

Jag ååå beckisen dricker massaaa vin å lyssnar på musik!
Vi ska snart kila in till stan å äta lite mat å mer vin! Sen möter vi upp bowling gänget!
Hare gött folk!

nyakläder

Jag tappade bort en svart kofta för ca ett år sen när jag var i Göteborg och hälsade på Dennis.
Den försvann spårlöst men jag var säker på att jag glömde den här.
Storstädning efter stodstädningen men den lilla svarta var borta med vinden.
TIlls idag.

När jag städade hatthyllan.
Hahahhaha!


Sitter å kollar på Idol, älskar verkligen destinys child låten som Alice sjöng alldeles nysss, men jag tyckte inte hon gjorde den så bra, men vafan hur bra är inte destinys child med den låten lixom!
Ska strax åka å hämta Beckaa på centralen!
Massa puss!

Ryggen

Idag är det lite bättre än igår. Hihi! Tiden på jobbet löste sig, så jag är ledig nu å kan leka med min bästaste vän hela dagen! Det där med min lön har inte löst sig dock, jag måste prata med jobbet imorn. Tur att man har lite sparade pengar så man kan betala räkningarna i alla fall! Tänk om jag inte skulle ha det lixom då skulle det ju bli kaoosss.. Förstår alla dom som inte fick sina pengar från försäkringskassan i somras som ba oopus jag står här med två barn å kan inte köpa mat! Haha sidoospår!

Min rygg är inte bra än, men Tommy fixade den idag å hittade massa spänningar, å sträckningar å hej å hå! Så jag hoppas jag kan börja träna å spela snart igen :) Tur att det inte var någonting allvarligt! Eller inte verkar vara det i alla fall..

Grannarna ovanför oss har spelat musik, eller typ börjat spela instrument eller nått. Det är kanske det dom har gjort, spikat ihop ett piano och sen ska dom börja spela på det nu istället för att spika. Gah. Man ska fan bo i hus!
Imorse gick jag upp strax efter åtta för att det var en hund som skällde så himla mkt. Tänkte ligga kvar i sängen å läsa lite men nej nej hunden ville ju mööörda mina öron. Stackarn, hade någon lämnat den helt själv då? :(

På fredag kommer beckaaa hit!
Imorn så ska jag jobba 8-16 å sen åka direkt till vår match samling. Vi möter s-hof men jag sitter ju på läktaren. Tråk! Sen på fredagen är jag ledig. Ska försöka hitta någon verkstad som kan byta mina däck, å så ska jag tvätta&städa.. Försöka hinna sola också! :)) Sen kommer älsklingen på kvällen vid tio ungefär!

Har suttit å slökollat lite på charter programmet på trean nu. Haha patertiska människor egentligen.. Jag förstår varför Astrids pappa är emot charter, det finns verkligen patetiska människor som åker. Å blir som andra människor! Men sålänge man inte har råd med annat å tid så är det ju göttaaans! Jag vill åka utomlands.
Igår sa jag det till Dennis å han sa bara, säg bara när så åker vi.
Ja visst, troligt. Det fattas bara tid, pengar å allt.
I sommar. I sommar. I sommar. Eller i april. hihi!
Vill bada i havet, sola, å mysa utomlands! :))

Nu ska jag kolla på efterlyst, det är inte lika läskigt nu när man bor på sjunde våningen. Då kan ingen stå utanför fönstret å titta eller så som man kunde i vårt hus i Sthlm. Haha!
Stayy cool folks, massa pussar!

braelleranus



Vad är det som är så svårt?
Först tar det hundra år innan jag får mitt seb konto från mitt nordea konto. Sen ringer jag två gånger och ber dom översätta min lön från nordea till seb. Jajaja säger dom. Nu har jag inte fått någon lön. Så jävla svårt va det. Dumhuvuden. Inkomententa jävlar. Måste ringa imorn då och fråga hur jag ska kunna betala mina räkningar egentligen.

Sen så har jag bett om ledigt för ungefär en månad sen den 1a december. Nu är det så att vi har julfest på söndagen men det visste jagi nte då så förstår att det är svårt att få ledigt men så var det inte av den anledningen utan för att Beckisen ska komma hit. Ja fick jag som svar och nu märker jag ikväll att jag är uppsatt på den dagen. DET GÅR LIXOM INTE! Vi träffas inte ofta och nu är hon här. Kan inte jobba då DÄRFÖR tog jag ledigt fick JA och nu är jag uppsatt åtta till fem typ. Men hallåååååååååååå! Så det måste fixas jag kan inte jobba då. Kan ju inte lämn henne ensam här när hon åkt hit för att träffa mig lixom. Gah!

Grannarna på våningen ovanför oss är dumma i huvuden. Jag vet inte vad dom gör, men dom spikar alltid! ALLTID. Jag förstår inte, vad är det dom spikar varje dag lixom? Hammrar å har sig..
Dom är alltid vakna. När jag är uppe fem på morgonen hör man dom. När man är uppe sent eller mitt på dagen så hör man dom. Herreguuuuuuuud!

Jag är lite arg nu. Inget går min väg. Å jag blir så upprörd. Måste lära mig att glömma sånt å ha en mysig kväll istället med peppar kakor å kanel&äpple te. Men ååååååå det ligger ju å gnager där bak i huvudet. Suck suck suck.. Plus att jag har gör ont i ryggen fortfarande. Buuhuu det är synd om mig! Haha :)))

Har haft en bra dag i övrigt , vart på Ullared ju med tjejorna. Köpte bara för en tusing men fick med mig massa söta saker hem.. Massa julpynt å sånt, lite godis, hygienprylar å en tröja! Jippie! Sen när jag kom hem och märkte det med tiden på jobbet, å glenn bara tjuter, å Dennis har ont i tanden, å det är stökigt här hemma å jag orkar inte städa. Å bara blä! blä blä blä blä blä blä..

GE mig. Jag vill inte anstränga mig nu.
Ge mig ett nytt jobb, en ny bil, en högre lön och snö.
Ge mig.
Tipsa mig i alla fall..
Snällarå!

Ska värma te nu. Å doppa peppar kakor i mjölk. Å äta juleskum. Å vänta på Desperata hemmafruarna.
Å sen sova. Å jobba imorn. Suck....

Puss på er i alla fall!

muddandsnow

För jag äger dubbdäck för jag äger dubbdäck. 1000 spänn hejdåå! Men nu hoppas jag att Glenn går hela vintern å att jag slipper åka av vägen. Dennis följde med mig och gav mig lite stöd också! :) För jag fattar ju ingenting, men nu har jag lärt mig vad man ska kolla på när man byter däck å så iaf.

Sitter med massa ljus tända i lägenheten och kolla på Färjan. Värdelöst program egentligen men fastnade vid det.. Köpte kanel&äpple te idag! Ååå va gott! Rekomenderas starkt! Ska snart hoppa i duschen, fixa med lite pengar till Ullared imorn å sen sovaaa!

Massa puss gullungar!

mitt vinterland

För det är snöö här nanannaaa! Lovley. Var lite orolig att jag inte skulle få se snö här i Göteborg i vinter! Men nu är det snööö, hoppas det kommer massa mer i helgen när jag hunnit sätta på vinterdäck och ska mysa med Beckisen! :))

Johanna på mitt jobb berättade för mig att man inte får ha såna däck som jag har på bilen under vintern, nya regler i detta Sverige! Så nu är jag på jakt efter dubbdäck! Skulle köpa ett par i fredags men haha han ringde när jag var på väg och sa att det var sommar däck! Hahah, asså va erre för pucko. lägg av lixom! Så ikväll gör jag ett nytt försök och ska köpa ett par dubbisar! Hoppas det går bra! Åvet ni, Glenn går så bra nu när det är vinter! Han gillar nog kyla&snö som jag gör. Startar alltid på första försöket, kilar fram å ratten är hellätt å styra, haha va händer lixom.. =)

Jag har gjort illa ryggen också, illa. Det gör så himla ont när jag rör mig åt vissa håll, Kicki ska försöka fixa mig imorn och så ska jag fixa på onsdag också tror jag! Gah. Fick gå av matchen för jag inte kunde andas för det gjorde så ont. Herregud, men vi vann i alla fall så det var ju skönt! Asker avgjorde på straff sista sekunderna. Jihaa! Går bra nuuu för oss! Även om vi torska i tisdags men haha.

Imorn ska jag johanna, kicki, jess å Vickan åka till Ullared å handla massaaa grejjer! Julisar, julgrejjer åå lite grejjer till en själv kanske :))
Jobbar resten av veckan å på fredagkväll kommer Beckisen! Mysspyss!
Nu ska jag fixa iordning mat å sen kila å kolla på träningen! Wish me luck med däcken ikväll!

Stayy cool, massa puss!


missjusthlm.

Halluu gott folk, har hört att det har vart snö i Sthlm? Fan va ball, jag vill ha det här med! Här är det iskallt men ingen snöö att all! Inte ens regn, hihi!

Har jobbat i helgen och idag. Dennis fyller 24 idag, gammal gubbee nu ! Mohaha.. Vi firade honom i lördags med lite släkt&tårta så idag blir det bara lite paket och inget mer.

Var på Ica Maxi och handlade lite bröd å sånt efter jobbet idag så bad jag om kvitto efter när jag hade betalat med kort, då väser kärringen till att : JA, det är väl bara ta det där ser du väll!!!!!!!!!! Eh jaaaha, ska jag fatta att jag ska ta det själv ut kvitto automaten som typ sitter inne vid henne när man aldrig gjort så förr. Jävla bitterfitta, hon borde inte ha ett service jobb. Usssssch! Blev as irriterad!

Glenn är inte riktigt på min sida just nu. Idag började han skaka jättemycket när jag kom över 90 på motorvägen. Typ sådär som förut pappa, kom du på vad det var? Han brukar inte göra så med mig, han gillar ju mig, haha men idag så var han inte på min sida riktigt. Även fast jag tankade honom imorse! Måste kolla oljan också, men det har ju regnat hela tiden här bara! Får göra det imorn eller nått.. Han tjuter även hela tiden. Beckisen kommer du ihåg när eran bil lät som en syrsa hela tiden när vi var små? Så gör han. Jag kommer inte på vad det kan vara.. Jag tror att det bara är nått som ligger fel, men det kanske är nått under motorhuven? Motorhuven min fiende. Gah!
Vi ska ju ta Glenn till Sthlm över julen så vi kan besiktiga den då. Har kommit på en sak... Hur ska vi komma hem om den inte går igenom? Haha... Litar på pappas bilskills! Yeeeeeeah.
Å jag behöver inte köpa vinterdäck, har jag sagt det? Glädjeruuuus! Jag har mudd&snow däck på redan har jag märkt. hahaha! Satteee det är ju gött. Får ta det väldigt försiktigt bara eftersom jag inte har dubbar. Men det ska nog gå bra :))


Jobbar lite grann i veckan. Är ledig på onsdag&lördag! Händer väl ingenting speciellt den här veckan, har planerat att sola solarium och gå till bibblan på onsdag och på lördag är det match /-er. :))


Sitter och äter köttfärssås och spagetti till lunch/middag nu. Ska strax åka iväg å hämta Jessica och sen åka iväg till lunby strand för träning! Ute&Inne, iskallt! Vann ju mot kungälv och var grymma i lördags så det lär nog bli en bra träning med bra stämning. Göttans! Vi är bra nuuu.. Match med b-laget imorn! Jihaaaa...


Stayy cool folks, adventspuss!


tisdag


Idag har jag vart ledig hela dagen, myspys. Tog en sovmorgon till nio ungefär, plockade undan lite saker och åkte in till stan vid elvatiden. Mys! Har promenerat runt och letat present till min älskling hela dagen men det är ju inte det lättaste att hitta en present till någon som har allt och inte vill ha något annat haha :)) Jag hittade en klänning till mig själv istället. En svart söt sak som jag ska ha på julfesten! :) Å på nyår, å jul, hahaha.. Har inte råd med flera heller! Men den var kanon fin så det blir ju väldigt bra! Köpte även en billig rouge på HM och en bok! Sådär, nu har jag ingaaaa pengar kvar. ångest!
Sprang runt i regnet hela dagen , gör mysigt!

Dennis tvättade lite när jag kom hem och när det var klart åkte vi och handlade på Willys! Så nu är kylskåpet och frysen full igen! Vi lagade pannbiff, hemmagjort potatismos sås å lingonsylt till middag! Jättegott blev det faktiskt.. Typiskt att lingonsylten ska ta slut idag vid middagen när vi var å handlade precis innan! Hihi!

D är iväg på träning nu och jag väntar som alla tisdagar på att Desperate ska börja!
Har bestämt att jag&D kommer hem till Sthlm efter julafton nu.. En julafton i Göteborg blir det, konstigt.. Utan familjen! :( Men vi får göra en egen julafton på annandagen istället, det är ju inte just dagen som är viktig utan att man på något sätt firar med gemenskap å sånt! Hoppas mamma köper en fin gran i år! Det ska jag och Dennis göra! :) Å jag ska köpa massa fina julkulor och sånt på IKEA när Beckisen är här och hälsar på! Å jag älskar julen!

Nu ska jag snabbduscha lite och sen är det desperaaaaaaaaate! JAA :D haha...
Imorn öppnar jag på jobbet, resten av veckan också. Sen är det match med a-laget på lördag om man blir uttagen och så ska vi fira D på kvällen. Jag ska laga tårta. Mohaaa.. Jag som är så bra i köket! (a) På söndag jobbar jag!
Stayy cool folks, massa puss!

timetoletyourselfgo?

Har precis kollat på onetreehill. Jag blir så påverkad av det programmet så det är helt stört. Världens bästa och mest emotionella jag vet. lovleyyy!
nu ska jag och dennis prata julplaner.. sen ska jag laga lite middag till mig!
stayy cool folks, jag saknar er där hemma i Stockholm!
massa puss!

you're so sad maybe you should buy a happy meal!



Godeftermiddag! Vi vann matchen igår med b-laget, skönt! Jag fick tyvärr åka in till sjukhuset när det gått tio minuter i andra halvlek. Tummen! Vi har sjukstuga här i vår lägenhet, dennis och jag, mitt ben, hans näsa, hans tå, min tumme, hans knä, våra förkylningar, min axel.. Vad har vi gjort någon lixom?
Var helt säker på att tummen var av, så ont har jag aldrig haft innan alla dessa gånger man har stukat fingrarna under åren man har spelat boll. Men nada! En kraftig stukning.. Huh! Då slipper man ha gips och vila massor, göttannns! Men jag har så satans ont. blä! Dennis mår bra idag i alla fall. Haha! VI väntar bara på nästa grej....

Jag vaknade halv tolv imorse! Haha, somnade typ tolv och vaknade då! Bra linn! Jag är så trött hela tidne, vet inte varför.. Det är väl också en sjukdom eller nått, fattas väl bara det!
Spelade lite x-box haha, fotbolls spel och sen åkte vi iväg till IKEA efter frukosten! Oftast älskar jag IKEA och det är så mysigt att strosa runt där.. Men nej nej, på vår ikea har dom tydligen stängt av halva så kuddavdelningen och täcke var HELT avstängd ! Hallååååååååååååå...... Kan man göra så? Massa som var avstängt och allt! Suck.. Så vi kom därifrån tomhänta, skulle försöka hitta en kudde till Dennis, men det gick ju inte ens att titta på!
Hade ingen lust att åka hem så vi åkte ut till Tuve, 4hovgården och gick en promenad idag också. Jättefint väder!! :) Myspyss.. Värmde lite tacos från i fredags när vi kom hem så nu är vi mätta och belåtna!

Dennis sitter och spelar det där tråkiga död spelet på xboxen och jag kikar runt lite på datorn! Det är landskamp handboll klockan 17 så väntar in tiden.. Borde städa undan lite grejer här i lägenheten men jag har ju ont i tummen, hahaa.. :))
Så jag ska nog bara göra ingenting, eller spela lite fotboll med Dennis och sen kolla matchen!
Stayy cool folks, massa puss!


RSS 2.0