du hade tid

goodmoorning! vaknade ganska utvilad vid åtta tiden, kaffe och god frukost!
Helgen har vart underbar! Efter en lång bilfärd var dom äntligen här lagom till Idol, tacosen stod framdukad och det blev en lugn kväll och ganska tidig sömn! Fem ringde klockan på lördagsmorgonen, fyllde en termos med kaffe och gjorde mackor till dagen. Satte oss i Herman och åkte ner mot Ullared! Pepp pepp! Tänkte för en sekund att det skulle vara skönt att vara där till öppning,  HAHA! kön va 600 meter, morr. alla bussar hade ju kommit redan! men vi kom kvart i så när dom öppnade dörrarna kanske det tog fem minuter och sen var vi inne! :)
efter åtta timmars letande, suckande, skrattande så kom vi ut 19 000 kronor fattigare. Då kom vi på en grej!! vi har ju bara en bil.. en herman.. Haha det tog ungefär 20 mintuer att få in allting i bilen och det var nära att allt inte fick plats! roligt var det i alla fall!

Väldigt trötta kom vi hem och packade upp allting, hade modevisning och prövade lösnaglar, parfym osv.. Somnade en timme och sen var det bara sätta igång och tagga för fest! (: Blev utgång på Valand och hemgång vid fem nånting.. Uppe ett dygn det händer inte ofta! ;p pinglorna kilade hem vid tre tiden och då blev det en segeftermiddag med film!

Jobb hela veckan&helgen, ledig onsdag! Då ska jag sova! Har köpt fler öronproppar nu, men dom verkar inte borra så mkt längre, hra bara hört den en gång idag! typiskt! men skönt!! :D

Ska snart sminka mig lite och sen möta magda så tuffar vi iväg med Glenn till jobbet!
Blir jobb från elva till sju sen ska jag spela lite boll!
Kommer hem om två helger förresten, saknar familjen så mkt så åkeeeer hem då :D
stayy cool, PUSS!

helg&löning!

Gooodmorgon! Vaknade åtta av borrande och trodde jag hade sovit ungefär en timme men det vara bara hoppa upp ur sängen och koka kaffe! Gjorde knäckbröd mackor med ost&ägg namnam och tittar just nu lite på nyhetsmorgon och ska strax betala räkningar!
Igår stod stängning på schemat och varken jag eller magda var särskilt taggade, det rullade fram till tio, dog fram till elva och sen sa det PANG! mörda mig PANG! kö ut till helvetet, kö i driven.. åååeeh! sista timmen gick ju fort i alla fall, och glenn tuffade hem oss och jag slocknade på två sekunder!

Jobbar lunchen idag bara, ska försöka hinna med systemet innan jobbet för efter ska jag hem och städa det sista för sen kommer pinglorna! :D Ikväll blir det mys med lite tacos och godis! Imorn ska vi upp tidigt och ta Herman till Ullared, trängas och bråkas med alla andra människor som vill dit på en löningslördag! På kvällen blir det lite fest och utgång, blir nog roligt roligt :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ställa mig utanför systemet med alla alklisar!
Hoppas glenn startar i kylan..
Stayy cool, PUSS!


nattuggla



Efter fem koppar kaffe på en stägning är det lite svårt att sluta ögonen och hamna i underbara drömmar.
jag sitter istället klistrad framför en tråkig datorskärm och gör ingenting vettigt! var en lugn kväll på jobbet, tiden gick ganska fort och glenn tuffade på bra på vägen hem! gud va svart det är nu på kvällarna och kyligt! inte mig emot egentligen, jag är väl lite av en vintermänniska! bara inte regn och rusk varje dag!
Imorn är jag ledig igen, ska bli skönt! behöver städa lite tills jag får finbesök i helgen och så måste vi handla. lilla kruxet är bara att lönen kommer fredag och det är inte mycket pengar kvar på matkontot denna månaden! jaja det fixar vi väl på något sätt, kylen är ganska tom nu!

ska försöka ta mig till gymmet imorn också, har ingen motivation alls att träna! bara sitta och lyfta vikter på gymmet är SÅ tråkigt i längden och handbollen hinner jag ju knappt med, jobbar så mycket kvällar! suck.. behöver hitta någonting jag tycker är roligt, gå ut på promenader själv är ju hur tråkigt som helst, speciellt i det här området som inte har en fin skog och om man tar sig lite längre till en skog så är jag istället livrädd för ja gud vet vad som finns i skogen. haha!

på kvällen blir det middag och bio med tjejorna! ska se flickan som lekte med elden, har inga förväntningar på den direkt, jag tycker böckerna är det bästa jag har läst så kan inte tänka mig att filmen kan vara lika bra!

nä kanske man ska hoppa i säng nu då, byggarbetarna börjar väl borra vid sju imorn som vanligt.. har ett par gula öronproppar i öronen som hjälper lite i alla fall :)
stayy cool, PUSS!


långa nätter

Igår kunde jag inte somna, la mig i sängen och dennis somnade på två sekunder vid klockan halv elva ungefär.. efter att ha vridigt och vänt mig i sängen och lyssnat på dennis som snarkade och bara blivit mer och mer irriterad så somnade jag tillslut vid ett. vaknade imorse klockan SJU!!! av att dom började borra här i huset.. som vanligt! åeh. jag ville ju verkligen sova ut! meen men :) har inte gjort något vettit alls idag, druckit lite kaffe och sorterat lite papper. melissa horn spelas om och om igen på spotify, jag får inte nog! :)

börjar jobba fyra idag, är inte så pepp på att åka till jobbet, men sen är jag ledig hela helgen och jobbar nästan ingenting nästa vecka heller. konstigt känns det! men men..
längtar otroligt mycket till nästa helg då älskling, elin och fia kommer hit :) räknar dagarna typ.. det är helt otroligt vad jag saknar becka speciellt, hatar vardagen utan mina bästa vänner!

är lite nojjig över vad jag ska göra med mitt liv.. eller lite(?) otroligt! har hittat en utbildning jag vill plugga nu iaf, eller en inriktning i alla fall.. dock verkar det inte finnas här i Göteborg men får leta vidare! kanske blir att kila iväg till sthlm igen eller rymma typ till karlstad. men nä det lockar ju inte direkt! vet lixom inte ens vart det ligger! ;p dennis ska ju börja plugga här i göteborg i vinter i alla fall.. så ja vi får se! jag är splittrad!

borde laga någonting till lunch men är inte alls sugen, varken på att äta eller laga någonting! inge kul att laga till sig själv bara.. får se vad jag kan rota fram ur frysen, glass kanske? :D haha..

nä får rycka upp mig nu! Nu jobb, imorn seriepremiär (ångestframkallande) och sen kräftis! stayy cool folks, PUSS!


ny telefon!

Min mobil gav upp sitt liv förra veckan. Hela luckan lossnade tillslut och sen va han svart! Har levt utan mobil nu i några dagar, tillbaka till stenåldern! Gud va beroende man är av en telefon, eller nej inte beroende men det är verkligen en vane sak att ha telefonen till hans hela tiden! Nu har jag iallafall en ny söt telefon! En rosa LG med touchscreen! yey! Alla sony ericsson som är något att ha kostar ju över tretusen så en fin lg för ett å sex tackar jag inte nej till! Har inga nummer kvar nu så ni kan ju gärna höra av er för jag har samma nummer :))

Är ledig idag och imorn! Skönt! Har jobbat åtta dagar nu! så känns bra att bara slappa lite.. eller ja, jag jobbade stängning igår, gick upp sju imorse och har städat och tvättat sen dess. morr! ska nog sova lite på eftermiddagen! tvätten är snart klar iaf! jobbigt när det är så fullt hela tiden i tvättstugan att man måste gå upp så tidigt dagen efter stängnigar... jaja ska inte klaga, skönt att vara ledig några dagar! är ledig i helgen också, skulle jobbat men jobbade ju förra helgen istället. så då blir det match på lördag om man blir uttagen beror väl på hur många vi är, har ju inte tränat någonting nästan! sen kilar jag ner till frillesås för kräftskiva med vänner :)

nej nu kurrar magen, dags för kaffe och knäckmacka och hänga tvätt!
stayy cool, PUSS!

torsdag

Godeftermiddag! Sitter och är lite nervös inför ikväll. Jag ska då hålla i en handboll och spela igen. Va? jag skulle ju sluta. vet inte om jag är sugen men ändå så är jag det.. morr! får pröva på det och se hur jag känner det! kommer vakna upp med världens träningsvärk och klisterblåsor!
har jobbat lunch idag och sen tvättat!
jusste måste snart hämta upp tvätten så jag inte glömmer det.. :)
blev sallad till middag idag också, orkar inte laga någonting.. (:

Idol börjar på tisdag hörde jag nu på tvn, frågan är hur roligt det kommer att vara efter såhär många år? Men det kommer väl fortfarande dyka upp dumhuven som är så roliga att skratta åt och guldkorn som hållt sig gömda i alla år! Ska bli roligt att slö kolla på det..

Neeee nu ska jag ladda för handboll.
här är mina nya skor :
stayy cool, PUSS!


visst finns det dagar...

hallå sötbollar!
jag är ledig idag, gött! vaknade vid sju eftersom då kom dom älskade byggarbetarna och började riva i mitt hus! tittade på några avsnitt CSI och drack kaffe! plattade mitt burr till hår i ungefär tjugo minuter och fixade mig lite. Mötte upp Rebecka i stan vid elva tiden.. Vi gick runt och kikade butiker, lunchade och fikade! mys pys! köpte ett par assnygga vinter boots på Monki så nu slipper jag leta efter det! :)
Dennis och jag lagade precis en god sallad med fetaost och avocado! ska nog ut och ta lite luft snart!
jobbar resten av veckan och helgen så det händer ingenting speciellt i veckan.
eh jo det gör det. imorn ska jag sätta på mig handbollsskorna igen och försöka skjuta ett skott i mål komma ihåg hur man gör. morr. vet inte om jag är sugen eller inte. på mina villkor kanske. men sen vet jag hur jag är, pressen kommer och jag står där och förbannar mig själv för att jag inte är bäst! men vi får väl se! det har vart skönt att välja själv när man ska träna och göra någonting på kvällarna och helgerna men samtidigt så saknar jag känslan av att tävla och vinna och bara träna med folk! gymmet blir ju ganska enformigt efter ett tag!
som sagt vi får se hur det går!
stayy cool folks, nu ska jag lyssna på melissa horn och dricka lite te!
stayy cool, PUSS!


RSS 2.0