in myy world

världens bästa väder. såhär är Sverige underbart! jättevarma vindar, vackra människor och lycka.
jobb hela helgen, människor som är på väg till havet, hem från stugan, på väg mot äventyr eller bara är hungriga. bittra och lyckliga människor. vissa förstår jag mig inte på. varmt! åh gud va varmt det var hela dagarna. glad att jag är hemma.


hemma hos min skrutt. han sa att han hade städat lite. jag förstår inte, det ser ut som ett kaos här? nytvättade kläder överallt. smutsiga kläder lite här och där. vad är vad? massa tomma glas på bordet, en gammal chipsskål. tom dock. lite damm. som sagt jag förstår inte! men han är söt, ska titta på något program om häftiga jobb. intresserar inte mig. jag är inte farlig. vill inte bli smutsig. inte helst. det fungerar väl. äh.


måste duscha. luktar typ fritös, blä. sminket har runnit, svettats. varm jävel. man klagar alltid, eller hur? det är antingen för kallt eller varmt.. men jag tycker det är underbart. jag älskar solen. oh!


ledig dag imorn. Dennis bror tar studenten, det ska bli tjugofem grader och lovleyy suuunshineeee! ska ha min nya klänning. den är rutig och jättesöt. kanske ska locka håret lite så jag blir söt. det vore kul. ska träna på morgonen, vill lägga mig i solariet men det är inge bra. tanorexia, har ni hört om det? det är en sjukdom om folk som solar för mycket. man vill ju inte se ut som en skrynklig kärring när man är trettio! nä vet ni va!


jobbar stägning hela veckan, hoppas på fina dagar så man kan sitta i solen innan jobbet startar. vore ju mysigt va. tråkigt bara att man inte ser skymten av Dennis den här veckan. så när men så långt bort blir det då. men det är ju inte hela tiden i alla fall :)

nej nu ska jag duscha och äta middag.

stayy cool, PUSS!


I'll send yyou some love

man kanske ska börja igen. skriva ner sina känslor, inte bara händelser.

jobb, stress, svett, skratt, prat. jag älskar att jobba med människor i min egen ålder. får ångest av att tänka på att sitta instängd på ett kontor, med tjocka gubbar och lattemorsor. vi skrattar ju, hundra av nittio minuter skrattar vi. ilska. helt plötsligt ilsknar någon till. bara för att det finns potential, vi tar vårt jobb på allvar. vi som är duktiga. elake jävel, jag hatar dig. gäster som inte förstår sig på att det är vårt jobb. uäk! laga mat hemma då, brukar jag tänka. om det vi inte har duger. skratt.. någon gjorde något roligt! hets, det hände något oväntat. ovisshet, man vet aldrig hur det här ska gå.. 20,07 snart får jag gå hem.

20,34. Glenn tuffar på bra. får ångest av skrammlet, jävla bil jävel varför gör du såhär mot mig? fattar du inte att jag hatar att åka buss och inte har råd att köpa en ny bil. du är ju min vän, tuffa på snälla. kom till jobbet, och jag kom hem. lättnad! måste tanka också, tänker över kontouttraget, jävla skit. hatar att tanka, onödiga pengar. kan det inte va gratis? nej, saker är inte gratis.

har köpt en godispåse. sitter framför talang och undrar vad jag är bra på egentligen? alla verkar veta vad dom ska göra med sitt liv. jag har ingen aning! kommer man lyckas? hur kommer man lyckas? det är klart jag lyckas. jag är smart. vill jag tro. Ina ska göra lumpen, desiree ska börja studera, becka är så smart så hon kan ta över världen, acki pluggar redan, hon vet vad hon vill. Det är viktigt att vara snygg och rik. vänner och bekanta som inte vet vad dom ska göra reser världen runt. Dennis ska plugga och bli trafiklärare. Jag vill också brinna för någonting. Jag trodde så länge att jag skulle vilja spela handboll, men nu känner jag inget sug alls.

Handbollen i göteborg svek mig, inte själva handbollen men själva föreningen Hisingen. Fan va dom gjorde så att så många av göteborgs bästa spelare inte vill spela handboll längre. helt stört hur man kan göra så. äckel! nästa år har jag sagt att det kanske blir div2 i backa. Men det finns ingen tränare. Jag vill spela flickhandboll i Roserberg igen. Fy va roligt. Utom en person. UÄK. vissa människor tål man bara inte. Fredrik Tibell som tränare, som skrev upp alla våra tekniska fel och vart vi gjorde mål. Jag gjorde det 1000e målet för vårt lag, det va as ball när man va liten. Varför är sånt inte kul längre? Jag vill ha egna barn som jag kan skänka all glädje till så dom kan uppskatta saker så som man kan. ångest igen. vill jag ens spela handboll? det är så skönt att bara åka till gymmet och träna själv. men det saknas något, gemenskap. åh. kan inte bestämma mig. morr!

sitter hemma själv i våran 2a. det är mörkt, stearinljusen har brunnit ut och persiennerna är nere. Carina Berg viskar någonting på tv med Glenn Hysén. Finner det inte så intressant. Stirrar in i dataskärmen och tänker på när vi hade modem hemma på spinnarevägen. När jag var 14 och det bästa jag visste var att chatta med Linus Jämtdal på msn och när mamma råkade lyfta på telefonen så bröts uppkopplingen. Oh va arg jag kunde bli. jag va ju tvugen att prata med honom. och alla andra, alla som man träffade i skolan varje dag skulle man prata med hela eftermiddagen och kvällen. jag kommer inte ihåg va man sa? man pratade kanske bara. vet inte om vad..

åter till våran lägenhet. vi har två balkonglådor. en är jättefin med stora rosa blommor. den andra är död. efter två veckor. mamma köpte även två pelagonier (?). dom är döda. man ska tydligen bara vattna dom så är dom hur lättskötta som helst. jag är sämst. ja på blommor alltså. dennis har haft två blommor sen jag flyttade hit, dom lever. jag har haft 10. dom är döda begravda och glömda. jätte glömda.
det står 21 par skor i vår hall.  hemma på spinnarevägen skulle det inte få plats. funderar på varför vi har så många framme. tänker att jag är ju sko galen. räknar efter, 7 var mina. är dennis skogalen? förstår ingenting.. vill måla om, hemska väggar i gulorange nyans. orkar inte. vill inte bo här egentligen. svinig hyra för en äcklig lägenhet. nej jag överdriver. men jag önskar mer. typ eftermiddagssol. oh va härligt. men det är mörkt ute nu, lite sådär disigt. vill ut på balkongen men kommer ångra mig efter fem minuter när jag sitter där och huttrar.

jag jobbar fyra helger i rad. känns bra och dåligt. jobbigt för att det är jobbigt? bra för att jag inte kommer spendera pengar på diverse utgångar. bra kanske. bra nästa månad när lönen kommer. jag jobbar alltså imorn. 11-15.30. kortis pass men man är ju ändå där. eller så är man någonannan stans i huvudet. det var jag ett tag idag. tänkte på resan.

oh vi ska resa utomlands. jag ska ha tre veckors semester! oh så underbart. på riktigt. inte sommar lov. inte en hets vecka där och en vecka där. jag ska ha tre veckor i rad semester. det är värt för mig!

love life.
stayy cool, PUSS!

RSS 2.0