heela året har jag väntat på, juni juli augusti!

Mina föräldrar har äntligen tagit sitt förnuft till fånga.
OCH BOKAAAT EN RESAAA!
ett hotell 10 meter från stranden. 2 lägenheter.
5 juli åker vi till lovleyy Alcudia på Mallorca!
Mums fillibabaaa vad jag ska sola, bada, ta det lugnt, dricka drinkar, sola sola sola, och bli brun! yeeyyy!


 



Den 3e juli går jag på semester. Ca två veckor dit, ska bara stå ut på jobbet när det är görhett och det inte bara är människor man tycker om som jobbar. Morr! Tar i alla fall x2000 till stockholm på freddagskvällen. Rebecka eller pappa, jag anländer 21.50 till Stockholm central! Bra! Becka, på lördagen den 4e juli ska vi in till stan och sitta vid gamla stans vatten och shoppa lite. bara så du vet! sen på kvällen så ska vi grilla kyckling med couscous sallad. bara så du vet. fniss!
Den femte juli åkeeeer vi klockan sex på morgonen!
Sen kommer jag hem den 12e på söndagen. Är kvar i Stockholm några dagar så bokaaa in mig! Sen följer skruttan med mig till Göteborg och där fortsätter semestern!
Jag längtar. 10 dagar kvar!
Lovleyy!

Nu ska jag ut på promenad i solskenet!
stayy cool, PUSS!

semester om två veckor

få ordig.
bilder.
massa bilder.








understanding is missunderstood

vaknade klockan nio imorse. trötter som vanligt. känner kylan och hör regnet, är det här svensk sommar? varför bor man kvar i det här landet? ska jobba fem timmar idag och ikväll blir det personalfest. utomhus. utan plan B. tur att jag inte är taggad känns det som!

veckan som var har flygit iväg, skönt det för då är semestern närmare. gött! nu jobbar jag sex dagar irad, mördaröppningar hela veckan, men skönt för då slutar jag ett! :) har man hela dagen på sig om det är fint väder. (eh, fint väder? I SVERIGE? på sommaren? vad tänker jag med..


igår myste jag med rebecka med lite tacos framför talang. båda jobbar idag så det blev en lugn kväll! björn rosenström spelade på trädgården igår så jag hade en pojkvän som kom hem med pipande öron och helt uppe i varv igår. inget big fan av honom så det kanske var bra att jag jobbade idag! hihi!


saknar er där hemma i stockholm!

nu ska jag fixa mig lite sen tuffa iväg till jobbet, stayy cool PUSS!


jaaaag vill utomlands och bli bruuuun nu! :D

onsdag

HOT HOT HOT!

knowledge

hur man får sin kille att städa hela lägenheten:
1. det ska vara fotboll på tv på kvällen.
2. säg att du lagar mat.
3. kolla så att det finns många öl i kylen.
4. säg att alla hans kompisar får komma!
klart!

I lördags morse sov vi till 9 ungefär. gud va skönt! cyklade in till stan. cyklade runt lite i stan, mys! köpte en tunnbrörulle och delade på vid kanalen. solsken! sprang in och köpte lite godis. tog bron hem. fullfart i nerförsbacken. frihet! svettiga och trötta. städade klart, duschade av oss, pillade och donade. pling plong, hej allt folk! katastrofal match, pinsamma sverige. me vad ska man förvänta sig egentligen? vi tror alltid det bästa för att sedan vara hur arga som helst på landslagsspelarna.


somnade vid halv två ungefär. klockan ringde 6. morr! trött och jävlig tog jag mig till jobbet. en sprallig linda log mot mig. tur det. att det inte var någon annan som man bara vill slå ihjäl. lugn morgon. men så trött så jag ändå inte fick någoning gjort. konstig dag. konstiga människor som handlade. en människa spottade ut sitt snus precis framför mig. då blixtade det till i mitt huvud och jag sa att det faktiskt är vi som städar och att han gå till en papperskorg. då såg han ledsen ut. men bad om ursäkt. haha!


fick åka hem vid halv fem. trött som jag vet inte vad. ont. skulle åka och rösta. fastnade i köer för att en stor lastbil hade kört in i en liten pluttbil. stackars. det var en kvinnlig lastbils chaufför, hon såg livrädd ut. inte svensk heller, utan från polen eller nått sånt. åkte till selma torget. FEL ställe. blev så förbannad på mig själv. åkte hem, ställde bilen på parkeringen. ville slå någon. gick till skolan som ligger vid våran. röstade! gjorde någonting bra. känndes det som!


kom hem till en söt skrutt som hade lagat middag. kollade på slumdog millionaire! fick krampanfall i magen. somnade. vaknade. somnade. vaknade. blä. vad är det för fel.


sovmorgon idag. behövlig! har sovit 14 timmar ungefär. herregud. hur skönt som helst. känner mig inte frisk. vet inte vad det är för fel. morr!

tror jag behöver lite semester. eller behöver och behöver, vill ha iaf! :)
längtar.

nu ska jag äta frukost. stayy cool, PUSS!


ayo aaayo

vi har sprungit om varandra hela veckan. jag jobbar kväll och han dag. emellan hinner vi ge varandra en puss och kanske tillochmed äta lunch tillsammans. småtjafs, man vill vara med varann. underbara stunder, jag saknar dig. imorn är båda lediga. mys på dagen och folk här på kvällen. fotbolls fest. det gillar han, öl och pizza. folk gillar mina pizzor. har lagat mat till skrutten idag. köttfärsfyllda paprikor, fick recept av johan. nam nammm!

nu ska jag och glenn tuffa iväg. en tuff stägning framför oss. morr.
trötter är jag. orkar orkar orkar. ska förbi kicki en stund om jag orkar efter jobbet. tveksamt!
stayy cool, PUSS!

kaffekaffekaffe

det var en bra stägning igår. flög runt lite här och var, service kök lobby ute hejåhå. lungt på kvällen, inga kaosartade situationer som stressar upp en till max. kommer inte ens ihåg när jag åkte hem, helt plötsligt stod jag på parkeringsplatsen och låste bilen. har alltid mobilen öppen när jag går till lägenheten, man vet aldrig va för människor som rör sig här. borstade tänderna och hoppade ner brevid en snarkande Dennis som låg på min sida sängen.

gick upp vid nio imorse. skönt att sova lite! vill ha sol på balkongen så man kan sitta där och läsa lite. det är moln. inte kul. lyssnar på reklamen för europa parlamentet, måste sätta mig in lite. vet inte vad jag ska rösta på, eller när jag ska hinna göra det. kan man rösta på lördag? även fast det är röd dag?

jobbar stägning ikväller igen. ska möta D på gymmet vid ett ungefär! tillsss det ska jag? göra allt och inget.
stayy cool, saknar er sthlm. PUSS!

I see the future

vaknar av ett skratt utanför fönstret. kliar mig i ögonen och knäcker armbågarna. som alltid. tittar ut och möts av solen, oh va härligt. väcker lillebror och resten av familjen. sätter upp en slarvig tofs och hoppar i en klänning. går och äter frukost och får i mig gott kaffe. på med solkräm, solhatt och bikini. glöm inte vatten, ipod och mobil.

springer ner till stranden. känner lycka. hyr solstolar för hela dagen. bättrar på brännan, får saltvatten i munnen, ser lyckliga människor. kilar iväg med mamma och köper lite lunch, kanske vi testar sushi? det här med laktosochglutenintollerans är inte lätt. men hon klarar allt min mamma. köper cola light, såklart. det älskar vi. en öl till pappa och lite sött godis till erik.

pratar om vad som händer i livet. hur underbart det är. för det mesta! badar lite. mamma tjatar om solkräm, det går in på ena sidan och ut på andra. erik tjatar om en badmadrass. mamma ignorerar och pappa predikar om att det är onödigt. jag säger att jag också vill ha en så erik och jag springer iväg och köper en. rosa. jag väljer.

en bok i handen, solglasögon på och kanske en drink i handen. tillbaka på hotellet. päronen är trötta såhär dags på eftermiddagen. erik är stissig. det är han alltid. hellre det än en tråkmåns. lägger ifrån mig boken, blir ett barn igen. upp och duscha, fixa lite. kolla brännan. gött jag är brun! ååå lite röd. som alltid.

middag ute. kaos. vart ska vi? alla är hungriga som as och irriterade. mamma får välja som vanligt. pappa går tyst och håller sig bakom, han kan äta varsomhelst säger han alltid.. tillslut hittar vi något mysigt ställe. mamma blir chockad över att jag vill ha vin till maten. i hennes ögon är jag fortfarande tretton år. god mat. trött familj. tar en promenad längs stranden. hem och sova, längtar redan tills nästa dag i solen.

v28 åker vi utomlands. jag vet exakt hur det kommer bli. man känner sin familj vid det här laget. men det ska bli underbart! åh så underbart. å va jag längtar!

__

jag har bakat hälsobullar, bra att baka bröd hemma medans man ändå inte gör någonting. börjar jobba 16, slutar 23. Dennis kommer snart hem, ska äta en god sallad tillsammans och sen ska båda iväg och träna.
stayy cool, PUSS!

RSS 2.0