spökhus?

Myste med Linda igår några timmar med en latte i stan! Hade massa att prata om så det var lovleyy att träffa henne igen! Släppte iväg henne till pojken och tuffade hem i Glenn! Jag måste ju lägga ut en bild på min VIP bil sen, det står faktiskt det på bakluckan! haha :)
Slängde ihop lite tacos när jag kom hem igår för Dennis hade redan ätit middag, fast det hindrade inte honom från att äta av min mat!

Imorse gick jag upp halv åtta och gick ut och cyklade en timme! Jätteskönt var det, 30 grader typ här och solen ligger på.. Surt att man ska jobba idag! Jobbar bara över lunchrushen så jag hinner sitta lite på balkongen snart innan jag ska åka :)

Ikväll kommer ju beckisen så vi ska hämta henne på landvetter klockan åtta. Funderar fortfarande på om jag ska klippa mig, men jag har nog bestämt att det ska bli kortare, hjälp. Får se om det blir idag om jag hinner och hittar nått ställe, annars blir det väl nästa vecka eller i helgen! Haha, intressant?

Jag jobbar imorn också så jag ska lämna becka och dennis hemma så ska dom få baka lite till oss, haha :) Jobbar bara några timmar då också så vi får se om vi åker och badar sen kanske! Myysss.. På lördag blir det liseberg! JIPPIE! Jag är lika förväntansfull som ett litet barn, underbart! Becka påstår att vi ska gå spökhuset, men jag vet inte vad hon har fått det ifrån. Hon är ju livrädd! (intejaginte) När vi va små så fick vi springa ut genom nödutgången för vi va så rädda hahahaha... Jag hon och vår barnflicka tror jag det var! Herregud. Nu påstår hon lixom att vi ska gå här i Göteborg, det är ju läskigare. Nemen, jag får ångest..

Nä nu ska jag göra lite frukost, laktosfri yoghurt och solrosfrömackor med avocado och tomat! Yyummi!
Stay cool folks, PUSSSA

myy american boyy

Godmorgon! Jag håller på att tvätta, har lagt i två maskiner så väntar på att dom ska bli klara så jag kan lägga in två till sen! Hade inte så mycket att tvätta men bra så man inte samlar på sig massor! Är molnigt väder här idag nu men dom har lovar trettio grader så jag kan tänka mig att det blir fint senare :)

Hoppas Linda kommer hit idag, då blir det kanske en uteservering i stan! Myyss..


Mamma&jag går tydligen lika, lillebror strechar, jag!

Dennis och jag halvtrötta och flummiga i lillstugan i varberg!
(Mamma, om du klickar på bilderna så blir dom stora)

Nej nu måste jag gå ner till tvättstugan och fixa, gud så vuxen jag känner mig ibland! Hihi
Stayy cool, PUSS!

I've got a fast car!

Hej people!
Det gick bra att öppna i helgen, det var väldigt lungt och det gick bra att gå upp tidigt. Tur att man har Glenn (minegnasötarödaford) att åka med till jobbet så man slipper busskrångel!
Igår var jag ledig , så vi åkte ut till ytterby och handlade på City gross! Där har dom jätte bra sortiment med laktosfria produkter så jag var i himmelriket när jag kunde köpa jordgubbsyoghurt för första gången på länge.. :)

Har jobbat från elva till sex idag, fick gå en timme tidigare eftersom vi inte sålde någonting alls nästan.. Börjar komma in lite på arbetsplatsen nu och börja känna människorna , men jag trivs verkligen inte så som jag gjorde förut. Måste skaffa nått nytt, har två lite på gång men det är väldigt osäkert. Det funkar ju inte att jobba bara där jag jobbar nu heller för det finns inga tider som passar med hur jag tränar så mkt osv.. Nu har vi ju uppehåll så jag har kunnat jobba över ganska mkt så det klingar in lite extra pengar sen iaf. Men det är ju fortfarande inge kul att jobba där varje dag... Åh va jag klagar!

Åt kyckling till middag när jag kom hem, borde verkligen gå ut och springa men det är ju det tråkigaste som finns! Fy och usch. Jag hatar det ! Snart börjar handbollen igen och då är det lite roligare att va ute och springa igen eftersom man vet att man sen får spela med en boll! jippie!

Vi har tvätt tid imorn bitti tror jag, så då går jag upp tidigt och tvättar för dennis är typ sjukis! stackarn! Så då får jag tvätta själv och kanske gå ut och springa medans, eller cykla.. det är lite roligare iaf! Sen är det jobb och förhoppningsvis kommer Linda hit efter jobbet och myser lite med mig , föör sen ska hon träffa en pojk i gbg. haha som hon träffade på Rhodos, tänk om dom upprepar min och D's historia! haha :) vad är oddsen lixom, coolt!

På torsdag och fredag jobbar jag också och i helgen är jag leeeedig! För då kommer Beckisen hit och då ska vi springa runt på liseberg som två små barn och äta sockervadd och åka balder, åå gå spökhuset om vi vågar! hihi! Sen ska vi se Häckner, ni vet trollkaren, också! coolt hah? :D

Bestämt också att Desse och Jacob kommer hit första helgen i augusti så ska vi ha en liten parhelg med vin och lite middagar! Det blir mysigt!


Hoppas lillebror och en vän kan komma hit, och att Acki kommer hit! Det behöver jag. Är ensam här ju! ibland..

Längtar iaf tills imorn och helgen! till och börja med..


Nä nu ska jag pröva om det går att sätta in lite bilder från min kamera till datorn, den har knäppat sig (är ju typ fem år gammal) så vi får se om det funkar.
Stay cool folks, PUSS!


jag är modig men jävligt feg

Hej allihopa!
Har jobbat idag från elva till sju! Var hel trött imorse när jag gick upp så har hällt i mig typ fem kaffe under dagen! Får väl se om jag kan sova ikväll, men det gör inte så mkt annars jag är ledig imorn!

Vi ska gå upp klockan åtta för då var jag dum nog att boka tvätt tid! Suck.. Men det är lite saker som behövs tvättas men vi kanske inte behöver hela tiden.. Ska försöka klippa mig imorn också om jag hittar något bra ställe! Ska klippa avoch upp det lite för jag vågar inte klippa det kort men just nu är det så tungt, tjockt och långt att jag inte ens orkar ha utsläppt utan att dö typ.. haha :)

Jag jobbar i helgen, öppning! Men det ska nog gå bra, brukr inte va så mkt folk på frukosten på helgen..

Har precis badat och läst min bok som inte ens är bra, haha men har man börjat så måste man ju läsa ut den.. Suck! Dennis sitter och kollar på nått kines program om ungdomar och jag får bara hemska känslor från när vi var där med klassen! Störda ungdomar, stackarna!

Nä nu ska jag sova lite, PUSS!

korkaupp

Hej alla söta människor!
Sitter hemma hos Björn och kollar lite på datorn. Vårt andra hem typ,haha.. Var fest här igår och ser kanske ut att bli det idag med! Det va mysigt på landet!

Semestern är slut snart! Jobbpåmåndag. ångest.
PUSS!

ett liv i bilder




Semester

Bloggtorka eller vadå!
Mamma och pappa var här i förra helgen och mina underbaringar förr förra helgen.. Utgång, fest och skitsnack innehöll våran helg med Sandra och Ina. Underbart att ni var här och jag hoppas ni kommer ner snart igen, det är ensamt att leva utan er för tusan.

Efter sötbollarna hade åkt hem vaknade jag sjuk på måndagen så jag låg praktiskt taget i sängen hela måndagen och tisdagen. Och på onsdag fick jag pencillin och då blev det bättre!

Partille cup spelades här i Gbg förra vecko slutet så där spenderade jag och D ganska mkt tid. Det började på onsdagen och sen kom ma&pa med Glenn (minsötabil) på torsdags kvällen. Den havirerade lite smått på vägen hit men de kom hit till Eriks (lillebrur) sista match och sen blev det middag hemma hos oss! Tacos såklart! Hela helgen var göramysig, vi trippade runt på Partille cup, va i feskekörkan, fikade och shoppade lite! På söndags kvällen skjutsade jag ut päronen till landvetter så fick dom flyga hem till huvudstaden igen! Jag åkte direkt ner till landet i Varberg efter och grattade D's lillebror som fyllde 18! Åkte tyvärr hem i måndags kväll för D hade sjukgymnast på tisdags morgonen! Jag följde med ut till Delsjön och sprang och tränade lite jag med .. Kändes ju sådär när man vart sjuk i en vecka, idag känner jag mig inte alls frisk! suck..

Igår kväll spelade åkte vid och spelade biljard på kvällen med Björn.. Åt god middag på stället och drack lite öl. Mötte sen upp Fabian på elite hotel i stan (nivetdärbruucebodde) och tog en öl på Bishop.. Jag satt mest och kollade på en patetisk full kvinna som försökte ragga och vara rolig framför alla som hon satt med. Herregud, det roligaste var se när en kille spillde ut hela hennes vinglas över hela henne.. Mohaaaa. :)

Blev tröttisar så vi åkte hem vid tolv tiden och somnade som stockar! Dennis är och gymmar nu med björn och jag sitter här hemma i ett KAOS. Vi har inte städat sen päronen var här så det ser ut som jag vet inte vad..Och jag orkar inte städa nu heller, så det får se ut såhär. Missade våran tvätt tid igår också, glömde helt bort den även fast vi hade pratat om att vi skulle tävtta på morgonen. Suck!

Snart är min semester slut och det har väl inte vart så kul att vara sjuk halva tiden.. Men har ändå haft mysigt med besök och allting! :) Vi åker nog ner till landet imorn igen efter D's sjukgymnast och sover där en natt.. Det är ju precis vid havet så brukar vara fint väder, plus att det är skönt att komma hemifrån lite tycker jag..
Nu ska jag titta på en film tror jag, PUSSPUSS stay cool

RSS 2.0