regn&rusk

Morning people!
Ska alldeles strax kila iväg till jobbet, bara lunchpass idag så det ska väl gå snabbt!
Har legat sjukis i helgen men spelade ändå match i lördags eftersom jag kände mig någorlunda pigg på morgonen. Vinst med fjorton bollar! Igår städade jag heeeela lägenheten plus att vi äntligen fick upp allt vi skulle (tex julgrejerna) på vinden! haha.. så nu är det fint här hemma! ")

Jussteee, dom ska öppna Life gym här precis brevid osss! Fan va gött! Jag gillar inte riktigt sportlife där D har kort så det blir nog as bra med ett kort där när dom öppnar! Ganska billigt är det också så det blir ju kanon till våren! Jiha.
Nä nu ska jag iväääg med Glenn!
Ikväll blir det ingen träning för mig men vi har möte ang löner å hej å hå så får kila dit!
stayy cool, PÖSS!

A bullet with your name

Godmorgon people!
Vaknade helt seg idag, usch! Hatar att vakna med typ ont i huvudet.. Har inte gjort så mycket på morgonen, skulle behöva städa här hemma men får göra det i helgen. Vår b-lags match är ju tydligen flyttad så har bara match med a-laget på lördag mot Torslanda.. Va ju inte med mot dom förra gången så har ingen aning om hur dom spelar men om vi är lika bra som på träningen igår så kan vi ju utklassa dom! ;D

Jobb några timmar idag, suck. Är trött på att va där nu! Håller på att skriva nytt cv nu så jag kan ta tag i att skicka iväg nya ansökningar igen! För det första får jag inga timmar i februari nästan alls och sen så verkar det som om alla är trötta på det där så det är lixom ingen rolig stämning... Fast ändå är det kul där. Åh suck. jag vill göra allt och inget.

Vill åka utomlandssssssss! Trött på det här gråa vädret nu! Hit och dit hör man alla som ska åka till Thailand! Avis eller vadå... Får se om det blir någon resa i sommar eftersom pappa fyller jämnt! Hoppas hoppas!

Nej nu måste jag åka och jobba!
Stayy cool folks, PUSS!
"aj miss ju darling."


I got birds in my ears

Medically speaking you're adorable
And from what I've heard you're quite affordable
But I like them pricey
So exaggerate me and t-t-t-t-trick me
Pretty please, just trick me

Is there a price for an artificial smile? I would win it

den här dagen kunde man ju hoppat över.

RSS 2.0