see whats goin on

Godmorgon!
Jag ska snart kila iväg in till stan för att kika på en klänning till helgen och present till Pelle. Vad köper man till en kille som fyller 21 egentligen? Jättesvårt! Får kika runt lite.. Vi har tvätt tid vid två idag så har sorterat till fyra tvättar så det går smidigare sen, under den tiden så har vi tänkt vända sängarna, laga mat och städa lite också.. hihi!
Nä nu ska D åka så då springer jag ut till bussen samtidigt! PUSS!

regnmys

Hej å hå människor som har slutat kommentera! Har ni glömt bort mig redan.. hihi!

Midsommar var mysigt! Vi var nere på landet i Varberg, åkte ner på morgonen och möttes av väldigt fint väder! Satt och solade på dagen, spelade lite kubb, boll och gick ner till midsommarstången. Precis när vi skulle gå hem så började det hällregna så det var bara springa hem! Hihi! Till middagen blev det fint igen så vi satt ute och åt på tomten, myspys! Vi åkte hem igår eftermiddag, det var väldigt blåsigt så man kunde inte sitta ute och sola eller läsa så plus att vi var väldigt trötta så då kändes det skönare att åka hem igår än idag på morgonen. Köpte en pizza och kollade på film igår sen slocknade vi vid tolvtiden!

Har tänkt åka in till stan idag, min idé som D kanske inte var hundra på men jag fick honom att följa med iaf. Jag är helt klar men D segar ju så vi får väl se när vi kommer ivääääg.... Tar nog bilen in! På torsdag morgon kommer mina älsklingar hit, underbart! Jag längtar ihjäl!

Vi hörs i veckan, PUSS stayy cool

törner is back

Vill bara säga till alla att min böna är tillbaka i Sverige. Det är ju förjävligt egentligen att vi inte ens bor i samma stad längre, suck. Bruttan har vart i England och levt livet i ett halvår och nu är hon tillbaka. AH :D underbart! För hon ska komma hit i sommar och festa lite med mig :) tihi! saknar dig hjärtat.

Hade ångest igår över pengar. Satt och räknade lite på pengar när alla räkningar börjar komma och när man vet att man inte har ett heltids jobb så är det inte så kul. Men jag har ju pengar sparat och mamma finns ju alltid (hihi) men det blev ändå lite jobbigt och en del mardrömmar! Så det första jag gjorde imorse var att sätta mig och söka lite jobb och slipa på mitt cv! Sen kom lönespecen hem från mitt förra jobb, alltså sista lönen från sthlm, och då släppte ångesten. sextonåfem tack så mycket! Så nu har jag lite att gå på ifall det inte skulle gå så bra med tider på nya jobbet eller om jag inte får någonting annat. skönt att slippa tänka på att man inte ens skulle klara sig lixom och behöva flytta hem eller nåt.. huuuuh!!

Idag är jag ledig, har städat lite (somvanligtdårå) och plockat undan massa glas som jag och D har haft stående på köksgolvet tillsammans med allt vi ska slänga ut nu när jag kom in med massa grejer, haha.. Ska åka iväg med det till hans Mami så ska hon kolla om det är någonting de behöver!

Ska nog äta lite lunch snart, får se vad det blir! Har tacopaj kvar från igår men jag gissar på att D vill ha den efter träningen. Sen blir det att åka iväg en snabbis och sne kontraktskrivning och träning.
Åker antingen ner till landet ikväll eller imorn bitti, beror på väder och vad vi känner för. Trevlig midsommar! PUSS!

amazing

Har inte riktigt orkat eller hunnit skriva här. Ganska mycket har hänt sen jag skrev sist!
Jobbade lite förra veckan och tränade som vanligt. Med träningsvärk och världens största väska halvfull med smutstvätt så flög jag hem till Sthlm i fredags igen. Eken cup stod på schemat och det var lika kul som det brukar vara! Få spelare eftersom vissa inte riktigt förstod det där med att göra sista grejen med laget! Vi gick in med inställningen att ha kul och det innebar vinst mot tumba och till slut en b-slutspels final, som vi torskade haha.. Na men skitkul tjejer, verkligen! Jag, ina och sparris höll såklart ihop och innan finalen höll vi på å få magkramp av alla rhodos minnen som vi helt plötsligt började prata om (eller det gör vi ju varje gång vi ses,haha)

Var verkligen helt slut i söndags kväll efter alla matcher så somnade ganska tidigt. Flög hem tidigt på måndag morgon, åkte förbi gamla jobbet och köpte frukost som jag åt när jag väntade på att gå på flyget :) Dennis hämtade mig på landvetter såklart :) Vi åkte direkt till Willyss gamlestan å storhandlade! Jag åkte hem sen och Dennis till gymet. Det såg ju inte allt för städat ut när jag kom in i lägenheten så det var bara att sätta igång att diska, plocka upp maten och städa. Sen somnade jag på soffan efter att jag ätit lunch. Klockan två hade vi tvätt tid och det var inte lite vi hade å tvätta heller, ingenting blev torrt så vi fick ta upp allt å hänga upp i lägenheten!

Igår kväll var det löpning och gym efter allt städande, då var jag helt slut efter helgen! Men det gick bra och jag somnade gott igår kväll. Imorse vaknade vi jättetrötta, iväg till sjukgymnast och jobb direkt! Jag har tränat nu på kvällen, löpning (intervallhelveten) och sen inne träning som inte var så jätterolig. Div 2 laget har en egen tränare nu så vi får se, det låter jubra! Har inte skrivit på något kontrakt än, dom har inte sagt någonting så vi får väl se. Dom skulle fixa med övergångspapperna och sånt i veckan! Efter träningen åkte jag till en såndär sopstation typ och slängde vår byrå, vi fick en ny av D's mami som vi har satt in i sovrummet nu! Sprang in på Netto fem minuter innan dom stängde och klöpte russin, vattenmelon och lime som vi missade å köpa igår! Nu sitter jag och kollar lite på fotbollen och Dennis sitter och smackar på macka och melon här brevid mig. Varför ska killar alltid äta och smacka så äckligt när man inte är på humör?

Ska snart gå och duscha och sen gå och lägga mig. Jag jobbar kväll imorn några timmar så har väl lite grejer och fixa på dagen. Vill verkligen ha ett nytt jobb men samtidigt är det skönt att ha ett nu i sommar så man får sin lilla semester och jag vet att jag har lite pengar sparat så behöver inte jobba så mycket just nu, så länge jag kan betala hyran så är det okej! Jag behöver inte köpa nya kläder å sånt just nu men jag kan verkligen inte fortsätta jobba såhär lite i fler månader efter sommaren.  Det är väl därför jag inte söker så frenetiskt heller, jag är inte nöjd med jobbet eller trivs men det är okej just nu. Skönt att få komma in lite i det man gör, och den nyya staden! Känner mig fortfarande ensam ibland, man har ju lixom inga vänner att springa över till eller bara prata om allt med. Jättegulliga tjejer i laget och många på jobbet också men det är ju ingen man riktigt känner! Tur det finns telefon!


Apropå vänner så kommer mina underbaringar Ina och sparris hit helgen efter midsommar ! Underbart! Dom kommer hit på torsdag morgon och åker troligtvis hem på söndag kväll eller måndag morgon. Åh så kul det ska bli! Då blir det bio, fest och lite mer fest.. Göööött!


Nä nu ska jag duscha hörrni, vi hörs. Stay cool, PUSS!


orkanväder

I söndags åkte jag hem till Göteborg igen! Flyget var försenat en timme så jag köpte en bok och en pepsi och satt och väntade på arlanda. D hämtade mig på landvetter sen åkte vi direkt ut och badade! Hoppade i sjön och badade lite faktiskt, innan dess har man ju bara hoppat i och sprungit upp igen. Nu låg vi i vattnet ett tag å sen åkte vi hem. Lagade egna pannbiffar och pommes till middag. Gotti!

Igår var jag ledig så vi åkte ut till delsjön mitt på dagen. Låg där i några timmar och åkte hem innan köerna. Åt lite rester till middag och sen åkte jag iväg på träning. Löpning och gym står på schemat på måndagar, inte så himla kul va. Efter träningen åkte jag hem till D's låtsaspapi och kollade bilens lampor å sånt, eller nä, han kollade och jag satt kvar i bilen haha.. Det såg ok ut så det ska nog gå bra på besiktningen imorn. Efter det så åkte jag till Netto och små handlade lite..

Idag har jag jobbat några timmar och nu håller vi på å gör lasange. Den står i ugnen så jag ska snart gå och titta till den igen. D ligger i badet och jag sitter och småtittar på tv och sitter vid datorn. Ska iväg på träning sen men först ska jag skjutsa iväg grabbarna till pelle för lite fotbolls mys! Jag har tänkt åka dit efter träningen om jag hinner till matchen men vi får la se..

Nu piper klockan i köket, PUSS!

brunbränd

Hej allihopa! Hemma i sthlm nu, orkar inte skriva så mycket så här kommer lite godbitar i bildform från idag istället! enjoy:


Fina bilen och tre fjärdedelar av familjen, mamma och jag på stationen, och lillebror på "Smaka på Stockholm" i kungsan.


50 000 ballonger släppte de upp i luften vid Skeppsbron, pappa testar nya vinklar på mittenkortet och fina blommor i kungsan..


nybakad våffla med apelsinchoklad och polkaglass, lillebror och jag vid vattnet jag sörjer för att jag tappade ner mina älsklingssolglasögon i vattnet och det var jätte djupt och båthamn så dom gick ju självklart inte att plocka upp! Sista bilden är en överlycklig fjortis ! Mummsfillibaba!

Imorn blir det bad med Desiree på dagen och på kvällen ska jag umgås med natta, lee och sparris! Nu ska jag hoppa i säng, är helt slut efter att ha gått runt i stan hela dagen. PUSS!

release me


Här kommer lite bilder från landet, den första är våra goda grillspett som va as svåra å grilla bara för att vi la på alla på en gång och grillen inte är den bästa. Mittenbilden är snyggingen själv, och tredje gräset där vi glassade hela dagen :)

Jag är inte lika irriterad längre. Va inne i stan idag själv, köpte en bikini (bild nedan) och studentpresenter till Lee, Natta, Sparris och Ina. Alla dom plus beckisen tar samma dag! Jag ska agera taxi mellan allas mottagingar som sagt.. hihi! När jag kom hem så fikade vi lite på balkongen och sen tvättade vi och lagade tacos till middag! :) Träning, intervaller plus inne träning. Gah, jag är helt slut nu!

Imorn tänkte vi ställa klockan och åka till gymmet på morgonen. Sen åkeeeer vi ut till havet heela dagen om det blir fint väder! Flyger hem imorn vid sjutiden, hörs imorn eller sen någon gång. :) PUSSS stay cool och sov gott



barnsligt

Irriterad. Jätteirriterad.

Diskmaskinen är igång så jag måste bara vänta på den så kan jag åka in till stan sen. Gå lite själv, tänka, handla. Tvätt tid klockan två. Sen träning.
Irriterad på allt. suck.
vi hörs

Strålande väder!

Skulle vilja lägg in lite bilder men jag har ju glömt min kabel hemma i Sthlm så ni får vänta med det tills jag har vart hemma och hämtat den.

Imorse vaknade vi vid åtta tiden, D åkte iväg till gymet och jag gick ut på promenad! Köpte lite frallor för det var helt tomt hemma hos oss, kom på när jag kom hem att vi inte hade några pålägg hemma heller. så det blev en macka med smör! mums! hihi! Tog bilen iväg till Askimsbadet ! Låg och solade å läste hela dagen, jag är brunis nu! hihi! lite iaf, röd på ryggen, suck.. först röd sen brun, det brukar va så när det gäller mig! Dennis är göööraaa brun så det är ju hett :D

Vi åkte och handlade på Willys efter badet och tränade ikväller, löpning+gym. Fick veta hur det blir nästa säsong också, får kontrakt med div1 laget Hisingen, men är inte given i laget så det blir träningar med dom och matcher med div2 ser det ut som! Låter perfekt tycker jag!

Imorn ska jag åka in till stan, tar bussen in, det tar ju bara 10 minuter ungefär. Måste köpa studentpresenter till pinglorna och en bikini till mig. Gaah spenderaaa pengar, inget jagvill just nu, men det är ju måste grejer!

Längtar lite till jag ska åka hem på onsdag nu, men vill ändå inte lämna D hemma själv, speciellt inte när det är fotboll i helgen, då vet man aldrig vad som händer alltså, haha.. Nä nu ska jag sova, eller nej klockan va visst bara nio. Jag ska fixa tvätten innan jag lägger mig. Och smörja in mig med after sun! PUSS sötbollar, sov gott!

solstrålar

Jag och D åkte ner till varberg i fredags efter jobbet, tog med mig lite mat från restaurangen sen var det race ner till stugan eftersom jag slutade sju och handbollen började 8. D's mamma och låtsaspapi kom ner också så vi installerade en söt platt tv i stugan och somnade efter ett tag ute i lillstugan. Igår vaknade vi vid nio tiden och då blev det frukost i solen :) Stek med ipod och varsin bok hela dagen men inte mkt färg för det. Det går ju så segt för att bli brun för mig, i alla fall när man ligger ner oh solar. Jag och D tog cyklarna och cyklade ner till havet/stranden och förbi husvagnen där mormor och morfar ligger hela sommaren och när vi kom tillbaka, va borta i en timme ungefär, så ä jag helt jävla bränd på ryggen efter mitt brottarlinne, haha ser förjävligt ut! Jag som hade legat å pressat i bikini hela dagen, men neej då får jag ingen färg inte! Eller jo lite men ändå, haha..

Igår kväll gick vi iväg till campingen brevid för att spela lite minigolf! Jag vann! Eller jag fick flest poäng iaf, fast det är väl så att man ska ha minst poäng, så om vi ska va så petiga så kom jag sist.. Hihi ! Tittade lite på film och sen slocknade vi! Vaknade sent imorse, jag frågade D va han trodde klockan va och han svarade sju, haha tyvärr var den 11 så vi sprang upp ur sängen å åt lite frukost! Kaffe å macka och sen la vi oss och solade igen! Badade i havet idag för första gången, det var 16 grader så brrrr va kallt det var! Åkte förbi en loppis påvägen hem för att kolla om vi hittade någon billig byrå men neeppp, fanns en fin men lådorna gick bara å dra ut halvvägs, hur irriterad skulle man inte bli på det lixom?

Köpte kebab på vägen hem och kollade fotboll och handbollen i tv soffan. Nu gör Dennis sina övinngar och jag vill gå och bada så ska nog göra det snart! :)

Har förresten bokat resa hem över Eken cup också! Så jag kommer hem och spelar det, vill att D ska med men har inte lyckats övertala honom. Mys va, sthlm två helger i rad! Hihi! Åker ju hem på onsdag kväll, är ledig från jobbet hela veckan nu så imorn måste jag handla studentpresenter till folket, handla mat med D, sola lite, träna. På tisdag ska vi tvätta igen och packa lite.. Måste damsuga och tvätta badrummet också, suck men ändå kul när mn bor här själv.
PUSS stayy cool folks!

Sverige torskade fotbollen och handbollen, suck!


RSS 2.0