hjärter dams sista sång

Hej hopp sötbollar!
saknar er där hemma i stockholm! känns som det var länge sen man träffade alla nu..

Har precis ätit hembakade bagels och druckit kaffe och ska snart kila ut i snökaoset och tuffa iväg med glenn till jobbet!
jobbar ju inte så mycket nu så blir många elva pass.. sovmorgon! trodde ni ja, går ändå upp vid sju halv åtta och fixar å donar. har fått klart mitt cv nu! men, nu är jag sugen på att utbilda mig vidare på jobbet istället.. suck! får se hur det blir! :)) kan ju inte bestämma mig..

Snart är handbolls säsongen över också, antingen blir det direktuppgång eller kval för oss med hisingen, och med backa blir det nog en mitten placering eftersom vi tappat så mkt spelare i hisingen så måste folk flyttas upp! men men.. det är ju så. kaos här i göteborg. haha! :D

Igår färgade håret mörkt igen! så jag är back to normal. Va och myste hos Victoria, åt lite middag, snackade skit och färgade håret (ochöronen&pannan) haha :)

I helgen är det alla hjärtans dag ju! Vi ska iväg på 25års fest på kvällen, men kanske fikar eller nått mysss på dagen! :) va ska man hitta på för gulligt att köpa till älsklingen då.. svårt sånt där! jag och victoria diskuterade det igår, det skulle vara mycket lättare om man var lesbisk, för det är så lätt att köpa grejer till tjejer! hihi! meeen nu är man ju inte det, haha så då blir det svårt!

Nä nu måste jag kila iväg till jobbet,
stayy cool, PUSS!

please don't stop the music

jag är hel igen.
jag har min musik igen.
åh lovleyyyy.
8gb.
gaaaah.
<3

playin' with fire

Godmorgon! Har sovit exakt åtta timmar inatt! Sov alldeles för mycket i helgen så ställde klockan idag. Jobbar inte alls mycket nu i februari, finns inga tider på jobbet, suck.
Är ledig idag, förutom träning ikväll vid fem tiden! Ska kila in till stan, kanske ikea och kolla lite presenter till becka, anders som fyllt år och björn som har skaffat sig en egen lägenhet och nu ska ha inflyttningsfest! ")

Helgen som var bjöd på mycket handboll och lite mys med dennis. I fredags åkte vi till backaplan en snabbis och hittade ett par as snygga skor till Dennis, gick en snabbis till systemet och handlade lite på ÖB till bion som vi skulle se senare på kvällen!
Vi gick ut och åt på chezami.. Dennis åt någon kött bit och jag åt jättegod risotto med scampi och lax spett! Nam nam.. Fick tyvärr bordet vid toa dörren, haha, men det var mys ändå! Fick skynda oss lite därifrån för att vi hade bokat bio klockan nio. Australia blev det! Lite lång, lite konstig handling, men ändå bra! Sötaste ungen som var med, hur många vill inte adoptera honom nu lixom! ")
I lördags blev det sovmorgon, sen match mot Svingeln hemma i skälltorp med b-laget. Vi utklassade dom, gick mkt bra för mig trots att jag blev punktad halva matchen la jag nio mål. Göttansss! ") Åt en pizza och kollade på film hemma hos björn på kvällen och slocknade sen vid tolvtiden!
Igår var det hur fint väder som helst här i göteborg så vi gick ut på en myspromenad ohc kollade lite hus och radhus här omkring! Klockan 16,30 var det dags för match borta mot kungälv! Det kändes taggat och bra men efter uselt spel heeela matchen förlorade vi med massa mål! suck! Får träna mkt i veckan så vi kan utklassa sport på lördag!

Veckan bjuder på lite jobb, massa träning, lite personalfest, matcher och ja, vi får väl se vad mer som händer.
Nu ska jag  duscha och sen kila in till stan!
Stayy cool, PUSS!

RSS 2.0