xmassss

Hej alla små läsare! Sitter hemma i mitt flickrum i Väsby och är proppmätt. Vi firade jul här idag med massa julmat och klappar! Jag fick lite smått å gott, bla presentkort på IKEA, lite lakan, sminkkort :))
Resan hit igår gick jättebra, det var inte alls så jobbigt som jag trodde att köra så långt hela vägen själv utan faktiskt ganska skönt att köra själv och inte sitta brevid! Då gick tiden fortare.. Men det var lite tröttsamt när Dennis satt och sov eller skrattade åt serierna han kollade på! Glenn klarade hela vägen hit och det var ju himlans bra!

Pappa håller på och fixar honom nu så vi får hålla tummarna på att han går igenom besiktningen på måndag! :)
Imorse gick vi upp ganska tidigt, det är lite skillnad på att sova i en 1,20 säng när man är van vid en extra lång 1,80 säng så vi har halvt slagit ihjäl varandra inatt! Hihi.. Körde iväg till Täby centrum så vi var där när dom öppnade imorse och slogs med alla andra galna rea människor! Hittade lite smått och gott på Gina tricot och ett par skor!

Imorn ska vi åka och simma på morgonen och sen får vi se vad som händer på dagen/kvällen eftersom mina vänner inte verkar vilja svara mig. Har skickat runt sms och ringt men ingen som svarar.. Kul att man är välkommen hem!
Ja, det är ju av vissa menar jag..
Beckisen, hon är alltid trogen! Vi var uppe en snabbis hos henne idag och bytte julklappar!
Vi fick en kokbok tillsammans av henne, hahah hon tycker inte att jag är bra på att baka och laga mat. Men jag kan väl inte direkt säga emot så.. Det blir bra sen när hon flyttar ner till oss i Göteborg så kan vi äta middag hos henne varje dag! Ja! Fick ett jättefint snöarmband också som ska bäras flitigt!

Har ont i magen av all julmat och allt godis så ska lägga mig i sängen brevid D nu!
Stayy cool folks! PUSS!

bjuder på lite gamla bilder jag hittade på datorn :




Jul!

Nu är helvetesdagarna på jobbet över! Jag är ledig till den 2a januari. GÖTT!
Vi slog rekord igår, 22500 på en timme och massa hundra tusen på en dag. Fick godis idag av chefen!
Nu sitter jag här hemma i morgonrock och försöker slappna av.
Imorn är det julafton, känns lite konstigt.
Ska bli skönt att åka upp till Sthlm sen! Träffa alla :))
God jul sötbollar, Stayy cool, PUSS!


what a feeling

I  l o v e  y o u  s o  m u c h


 

Vi bor tillsammans men ändå träffas man aldrig känns det som..
Ska bli skönt med lite ledighet och tid tillsammans nu!

hej tomtegubbar



Godmorgon!
Jag klev precis upp ur sängen, sitter och äter frukost bestående av macka och tropisk juice! nam nam!
Hittade några pepparkakor också men det passade inte så bra ihop me juicen..
Vi vann igår mot olli/aspero som var serieledare, göttans! Ett måls vinster är alltid dom bästa! Om det nu är bra lag man möter, haha.. Kändes jävligt bra att avsluta säsongen eller ja, höstsäsongen på det sättet!

Jobbar heldag idag, ända till åtta ikväll! Hoppas människorna som handlar är lite gladare idag.. Det tar så mycket på en att alltid vara trevlig men inte få någonting tillbaka! Jajaaaa, inte så mkt attt göra annars!

En vecka till julafton :D jiha!
Har granen tänd här brevid mig, as mys även fast det är ljust ute. Det är verkligen tråkigt väder här i gbg idag, helt grått å mulet! Kan det inte komma lite snö och sol snart? Va va va? Det skulle bli så himla mys, hoppas det är snö i sthlm när vi kommer upp! ")

Solstrålar, vad har ni för er i mellandagarna? Boka mig och dennis, vi har inget planerat. Hihi!
Dagarna innan vi åker upp så jobbar jag, och i helgen ska vi försöka komma förbi jul på liseberg om det inte är allt för dåligt väder! Sen måste vi väl städa och tvättaa också! Å köpa sista julklapparna! Men det är bara en liten grej så det ska nog gå fort! ")

Nej nu ska jag sminka mig lite och sen kila ner till Glenn som får ta mig till jobbet idag!
Stayy cool, pussssssssss!

jag sköter mitt jobb, ni sköter erat. så?

Kan ni människor som äter på Mc Donalds sluta vara så jävla stressade? Va va va?
Alla är så elaka och stressade just nu som handlar av oss så att man känner sig som en liten jävla myra när man jobbar där. Suck! Vi gör så gott vi kan, idag tog det 37 sekunder från när ni började beställa tills ni fick eran mat hos er både i kassan och dtn. Vet ni hur bra vi är eller? SLUTA VA SÅ JÄVLA ELAKA DÅRÅ!
Jag har verkligen försökt hålla humöret uppe för det kommer verkligen många bittra människor varje dag men nu är det mer än varannan människa som är så bitter eller stressade så det inte ens går att prata med folk. Okej, det är lågkonjuktur, ni har blivit varslade från volvo, ni har julångest, ja jaja ... Men kom inte å va sura på oss för det. Vi ger er ju god mat. OKEJ?



Nu ska jag iväg å spela match mot serieledarna. Wish us luck!


Stayy cool, megapuss!

färgade linser!

Har ganska länge funderat på gröna ögon så den här hemsidan och det här erbjudandet är ju lovley!
Har man vart aktiv bloggare mer än 2 månader så kan man nu få testa gratis! Fungerar det så är jag ju lätt positiv till att pröva fler gånger..!

Gå in å kolla här;
http://www.fargadelinser.com/

Nä nu ska jag jobbaaaaaa , PUSS!

call your names

Godmorgon! Vaknade för ungefär en&enhalv timme sen av att jag drömde att jag lekte med apor, inte hittade till träningen eftersom jag sprang för jag hade krockat med bilen och då när jag har apan på axeln kommer det en stor skåpbil med en man som ska råna&våldta mig. Läskigt som fan och jag var livrädd när jag vaknade så var tvungen att springa upp och tända alla lampor i lägenheten och kika runt så ingen var här. Hihi!

Just nu sitter jag och äter en jätte god clementin och dricker mitt äpple&kanel te! Nam nam! Det blir min frukost idag, vi har inget pålägg hemma tror jag å ingen yoghurt! Får åka å handla imorn, jag är ledig så det ska nog hinnas med..
Ska kila iväg till jobbet om en timme ungefär, jobbar bara lunchen idag så det blir ett kortis pass! Skönt idag för jag har jätteont i min rygg som spökar, och så är jag förkyld. Känner ingenting i halsen så det är ju tur det!

Det är helt sjukt att det är julafton snart! Längtar till den mysdagen, ska koka gröt på morgonen (läs: värma en grötkorv i micron) å dricka te och sen beger vi oss till Dennis släkt mitt på dagen ungefär! Kalle, middag, julklappar å sånt! Mysssssss! Sen åker vi nog hem till Stockholm dagen efter, hoppas det inte blir snö storm eller nått då så att det går så smidigt som möjligt att åka hem! Å att Glenn sammarbetar! Haha! Meeen det ska nog gå bra! Ska försöka träffa så många som möjligt när jag är hema känns det som, får se vad Dennis vill göra också! hihi! Skridskor i kungsan kan man åka det fortfarande?
Så ni söta människor som läser min blogg, kolla upp vad ni gör om vi kan träffaas nånting! :)

Stayy cool folks, PUSS!


no one wants forever


Hej sötgrisar!
Sitter här med alla ljusstakar tända å granen lyser fint här brevid mig. Dennis och jag skulle ha mys kväll men han har somnat inne i sovrummet så jag smög ut hit för att lyssna på lite musik å hitta bra låt texter.

Det har varit en ganska hektisk vecka, har jobbat hela veckan, å tränat, å spelat match å hej å hå. Känns som om jag bara vart hemma å sovit, eller när jag vart hemma några timmar så har Dennis vart å tränat.. Suck!

Igår åkte jag direkt till Victoria efter jobbet.. Vi lagade tacos och morotskaka! Mums.. Var lite folk som hade idol&vin kväll.. Det slutade väl att vi däckade ungefär vid tre tiden helt slut båda två.. Tur att jag var ledig idag! :) Hann hem en snabbis innan jag skulle iväg på handboll idag igen. Fast idag blev det läktarplats för min del! A-laget vann med massa mål mot ett lysekil som inte ens skulle platsa i div2 som det såg ut från läktaren.
Köpte lite godis på vägen hem och sen åkte jag å pussade på Dennis som var helt inne i sitt x-box spelande! Haha..

Ingen av oss var direkt sugen på att laga mat ikväll så vi tänkte köpa mat.. Men så va ingen sugen på det heller så till slut ställde jag mig och gjorde stark kyckling wok! Naam naaammmm!
Ja, nu sitter jag alltså här helt själv och väntar på att dennis ska vakna... Han lär väl göra det vid tio tiden då jag är helt slut och vill gå å lägga mig.. suck! Man bor med varandra men har ändå inte tid med varann..

Snart är det julhörrni.
Stayy cool, pusssar!

surjävlar.

Heeeej å hå!
Sitter å kollar på Desperate men det är reklam just nu! Har jobbat hela dagen idag, från 11-20..
Innan jobbet åkte jag förbi Swedbank för att äntligen få ut min lön, såhär hundra dagar efter.. Suck! Vilket krångel det blev.. Lämnade även tillbaka två böcker på bibblan, kände inte för att börja läsa någon av dom nu så det var lika bra att lämna tillbaka dom nu!

Just nu är det inte så kul att jobba, alla är så arga&stressade inför julen.. Folk borde vara glada men alla är sura, å lyssnar inte, å är så stressade och penga fixerade så man bara vill gå däifrån eller skrika på dom! Suck suck!
Imorn börjar jag klockan nio, och slutar vid halv sex ungefär, ska åka racer till Kungälv? Eller kungsbacka? haha för match med b-laget!

Snaaart är det jul och julledighet i alla fall.. Jag längtar sååå himla mycket till julafton och till att åka hem till Stockholm å träffa familjen å alla vänner där! :))

Nu ska jag duscha! Sen sovaaa..
Stayy cool folks, massaaa PUSS!

lite bilder


Elin å Jag lagom berusade, lite dans&poser!

Naaam, naaam söta tjejor!

Jag posar i alla fall fint på första bilden, beckisen&jag på väg in, Elin sötnos å jag galen i bakgrunden! hihi!


En dagen efter bild i ett regnigt göteborg! Beckisen i Glenn på andra bilen, lycklig! Haha, som man alltid är när VIP bilen startar ;D Buuuuuuvssssssss!

faster than a rollercooaster

Hej! Jag håller på å tvättar just nu, dum som jag är bokade jag tvätt tid klockan åtta till elva när jag är ledig. Men då hinner man väl göra massa andra saker idag när man ändå är uppe så tidigt å det är ju bra!
Imorn har vi match mot sävsjö/eksjö hos dom. Tror det ligger typ vid skövde.. Jag ska inte va med, men ska åka med bussen upp å heja lite.. Efter matchen är det julfeeeest här hos oss! Göttaaansss.. Blir förfest på bussen hem till Göteborg så dom får se till å vinna tjejorna!

Ikväll ska vi ut å käka middag med Dennis föräldrar på Bamboo! Ni vet såndär mongolisk restaurang där man tar "rå" mat å så wokar dom den när man ser på! As ball å gott! Jag å Dennis har planerat att inte äta någonting på hela dagen så vi ska orka massor ikväll! Haha!

Här kommer lite bilder från när Beckisen var här! Det kommer fler sen men har inte fått alla än..










pusssssss påer!


hihi

Nu har Beckisen åkt hem till Stockholm igen! Vi åkte hem till Elin i lördags å sen blev det Park Lane istället! Vi dansade hela natten å sen kom vi till slut hem med en taxi och somnade gott!
Igår sprang vi runt i stan å myste, tänkte åka till Liseberg men det blev inte så för vi kände att vi inte orkade när det regnade å hejåhå.

Igår kväll vankades det julfest på Valand med alla Göteborgs mcdonalds! Buffémiddag å massa dans halva natten! Var hemma vid ett tiden å hoppade på Beckaa.. Vi åt lite toast och sen somnade jag på två sekunder! Imorse hämnades hon och hoppade på mig.. Meeen hon hade vart å köpt frukost på ICA så det var ju lyxx!

Idag har vi bakat pepparkakor, julmyst lite å gjort pannkakor till lunch!
Nu ska jag iväg på träning.. Har inte tränat på en vecka pga ryggen ju så vi får se hur det går!
Jobb&träning resten av veckan..

Stayy cool folks, massa puss!

RSS 2.0