höst

Nu är det verkligen höst här i Göteborg, inte en solstråle kommer fram bakom dom tjocka gråa molnen! usch, man blir ju helt depp!

Nu är det måndag igen och jag tror att det är höstlov här i Göteborg, dvs massaaaa extra folk på jobbet som handlar! På torsdag och fredag har vi även FOR som det kallas, vi blir "inspekterade" och kollade hela dagarna och bedömda på allt från renlighet till snabbhet.. hejåhå kaoset! dessutom har ju mitt schema prickat in så bra så jag jobbar dag hela dom dagarna, morr! :)

Ja helgen som va då.. I fredags var jag ledig, skönt! Gjorde lite ärenden och handlade lite! Till middag blev det hemmagjord pizza och äppelkaka med dennis! Jag skulle försöka sova tidigt eftersom i lördags gjorde jag högskoleprovet! Det gick inte så bra att somna efter två veckors stängningar och ett pirr i magen!
Men somnade gjorde jag och gick upp tidigt på lördagsmorgonen! Som tur var hade jag provlokal jätte nära där vi bor så det var bara att knalla ner tio minuter innan :) Gjorde prov hela dagen, allt gick väl ok utom matten! Nu vet jag iaf hur det ser ut så man kanske kan förbättra sig till nästa gång! (: Får göra det i vår igen så man har ett hyfsat resultat när jag ska söka in till plugg till hösten :)
Provet slutade ju halv fem och det var samma klockslag som domaren blåste igång mot Kroppskultur! Det var bara att stressa dit och springa in på plan! Tröttheten följde ju med efter en dags koncentration så det gick ju inte så bra för mig på matchen! Förlust tyvärr!

Skyndade mig hem och duschade, massa hårspray och på med ansiktet! Magda och jag hoppade in i en taxi och jag hade en mysig kväll med magda, kicki, peter och hampus! massa vin, god mat, och konstiga spel :) efter att ha blivit alldeles för trött och lite fullis försökte vi fyra gånger få en taxi till oss i rävekärr! Vi pratade med patriciiaaaaaaaaaa i växeln fyra gånger, tror nog hon var fullare än oss! Tillslut kom en äcklig taxichaufför! Men vi kom hem iaf!

Igår var vi på middag hos dennis mami! Sen försökte nanne och D fixa in en ny diskmaskin hos oss, det gick sådär men förhoppningsvis får dom igång den i veckan :) jobbigt att diska för hand när man har blivit van vid diskmaskin ;p avslutade helgen med harrypotter lite frukt och popcorn! mys!
Ledig idag också! Kilade till gymmet imorse, sen har jag inte gjort nåt speciellt! Ska laga middag nu! Flygande jacob blir det idag! namnam! hoppas jag ;p

Stayy cool, PUSS! saknar er i sthlm!!


utmanaaaaaaaaad

Jag har blivit utmanad!

Jag har blivit utmanad av Joey och här kommer svaren på utmaningen. Uppgiften är att svar på 19 frågor och svaren får bara börja på samma bokstav som mitt namn börjar på nämligen L!!
1] Vad heter du? Linn
2] Ett ord på fyra bokstäver? Leta
3] Ett flicknamn? Lilja
4] Ett pojknamn? Linus
5] Ett yrke? Ljustekniker
6] En färg? Lila
7] Ett klädesplagg? Långtröja
8] En maträtt? Linssoppa
9] En sak i badrummet? Ljus
10] En plats eller stad? Linköping
11] En orsak att vara sen? Låg å sov
12] Något man kanske skriker? Liiiiiiiiiiiinnnnn! :)
13] En film? Lword eller är det en serie?
14] Något man dricker? Lemonjuice
15] Ett band? Limp biskit eller nått sååånt
16] Ett djur? Lama
17] Ett gatunamn? Ljusgatan
18] En bil? Lamborghini<33
19] En sång? Låt mig komma nära


Hej å hå! har jobbat ganska mycket nu, inget roligt som händer just nu!
bloggtorka... ledig helg, ska göra högskoleprovet på lördag och spela lite handboll och så ska jagväl hinna med några glas vin på lördag också :)
saknar er där hemma i Stockholm!
stayy cool, PUSS!

bläbläblä

här i vår lägenhet är det sjukstuga. jag gick hem ifrån jobbet i tisdags efter att ha gjort en miljard grejer fel och knappt kunnat stå upp. har legat i sängen sen dess.. nu är jag uppe, knappt. orkar ialla fall sitta i soffan. jag har legat i sängen och sett ungefär hundra CSI avsnitt, druckit cola light och knarkat nässpray och ipren! ja, nu sitter jag i alla fall i soffan. halv sitter, det dunkar i huvet. morr! feber och halsont borta, tur det! stannar hemma ifrån jobbet imorn också, jag känner mig ju helt yr så fort jag går och snoret bara rinner. mys pys i en kassa eller i ett kök? nä. jag stannar hemma och kurerar mig helt!

åker hem till sthlm på lördag, mamma får kurera mig om jag inte är helt frisk (: tog såna biljetter som man inte kan byta så åker hem oavsett hur jag mår känns det som. blir en lugn helg, träffa familjen <3 och vänner! :)

nu ska jag kolla lite true blood, lär väl somna snart igen.. morr! gör mig frisk!
stayy cool, PUSS!

RSS 2.0