your opinion

Aaaah ikväll börjar Desperate igen :D Helt överlycklig blev jag när jag såg det på text-tv! Lovleyyy!

Helgen var underbar! Vi hade så kul på Parklane och på lagförfesten! Alla blev lagom roliga och vi dansade hela natten :) På söndagen måddeman jhu tyvärr inte så bra så det blev en pizza till bakis mat och sen sooov jag heeeela dagen ! Hihi, det va skönt!

Igår firade jag och Dennis ett år tillsammans! Ja vi har väl vart tillsammans lite längre men det var den 29e september förra året i Stockholm som vi satte ett datum! Det blev tyvärr inget firande varken i helgen eller igår så vi ska gå ut och äta på fredag istället! Blir såklart en grekisk restaurang eftersom vi träffades i Grekland! Jag fick en underbart söt ring av my baby igår, en silvrig! Lyckades lura mamma lite att det var en förlovningsring men det är inte på tal om än va.. Hihi!

Har jobbat hela dagen idag, kom hem vid halv sex tiden så har inte hunnit göra så mycket idag.. Är jätte trött så ska snart lägga mig i sängen och titta på Idol & Desperate, lovleyyyy!
Stayy cool folks, PUSS!

The best part in believe is the "lie"

Haallluuu! Äntligen helg :D
Igår efter jobbet åkte jag till lillekärshallen för att se mitt kära a-lag spela! Det gick ju mindre bra och förlust mot kärra, men nästa gång vinner vi ;D Åkte hem och kollade på film och somnade med musik i öronen! :))
Har kommit på att jag lyssnar på alldeles för lite musik nu när jag har flyttat hit, måste skaffa mig en ny ipod eller nått sånt (önskelista) så jag kan gå runt med lurarna i öronen! I love lyrics och musik jue! :D

Har vart en snabbis på Backaplan idag men hittade ingenting speciellt, fick med mig ett puder hem för halva priset.. värt! Nu ska jag snart fixa i ordning mig och sen kila iväg till Jess&Malin för lagfest! Sen blir det nog utgång.. Awesome!

stayy cool smurfar! PUSS!

löning

Hejhej! :)

Tydligen lovade jobbet mig tiderna lite för tidigt för nu finns det ingen möjlighet att det blir så ändå. Ilsken och väldigt ledsen blev jag men nu är et ingen idé att älta om det längre. Jag är tyvärr tvungen att hitta ett nytt jobb nu ju för jag har inte "råd" att jobba så lite som jag gör längre.. Åh jobbigt! Precis när man tror att allt ska ordna sig och man trivs med människorna som jobbar där.. Jobbigt!

Det är tur att handbollen går bra för mig iaf! Allt är igång nu med seriespel och allt.. Har spelat tre matcher nu på tre dagar, dock två förluster men det gjorde inte så mkt, et gick bra för mig och det är ju utvecklas man vill när man tränar hela tiden! :))

Har jobbat idag, maassa folk eftersom det var löning! Men det gick ju bra ändå, då går dagarna snabbt! Nu när jag kom hem så har jag suttit och betalat räkningar, suck.. Bilförsäkring som är svindyr och en helt okej telefonräkning! Dennis betalar resten sen eftersom lägenheten och det står på honom så delar vi på betalningen sen när vi vet hur mkt det blir å så.. :) 

Just nu sitter jag och väntar på att Dennis ska hämta upp mig! Han är och tränar just nu så när han kommer ska vi åka och stor handla! Har inte haft mat i kylskåpet på hela veckan, haha.. Tur att lönen kom idag! :)) Så vi ska storhandla lite snabbt och sen ska jag iväg och träna! :)

Hoppas familjen kommer hit och hälsar på snart, saknar er!
Å alla ni männskor där hemma.. hihi! Men inte väsby, nänä, det är så bra här så :)

Nu ringde D och sa att han kommer snart, PUSSPUSS! stayy cool

smokin hot

Ja det gick ju bra med vår lilla bantning tills idag! Jag har bara ätit havregryns gröt och knäckebröd till frukost och nyttig mat och inga onyttigheter! Hejåhåsåhimlabra! Men idag så åt vi "lunch" hos Dennis mormor&morfar och då gick det ju käpprätt åt helvete, hahaa.. Jag åt två vita mackor och såndär kossaost som man alltid åt när man va liten ni vet? Och sen hade mormor bakat rulltårta, mums va gott.. Otrevligt att tacka nej ju, haha! Och nu har vi köpt godis som jag har smällt i mig. Nu har jag ångest, haha nää jag skojja bara mamma! okej?

Men det är ju helg satte bantningen kan ju börja imorn igen, eller nått.. Undra hur det går för dom andra, dom va ju ute och drack alkooohool i fredags, så haha! Går nog bra för oss, jarå. Vi har gjort ett schema på jobbet, man har lite press.. Men det är bra!  Äh nog om det!

Jag och Dennis åkte iväg till angered imorse! Dom har någon second hand grej där så vi tänkte att det är ju alltid kul! Men fan, dom förstörde ju hela charmen med second hand, ett matbord för 1200? Lägg av, det är ju billigare på IKEA. Nä fy! Jag fick iaf med mig en bok, en rolig liten bok om allt som tjejer behöver veta! Göttans! Åkte sen iväg till Media market! Jag har aldrig vart där men det var ju väldigt bra, dom hade verkligen alla varor av grejerna så det var bara att välja och vraka! Jag fick med mig en billig plattång eftersom min inte fungerar! :))

Har sett Hancock idag också, med heta Will Smith, tyvärr va han inte så het i den filmen och den var inte alls så bra som hans andra filmen men helt okej att se på en slapp lördag eftermiddag!
Nu ska jag kolla på CSI Miami, I love! Imorn är det serie premiär!
Ps, linda fan va kul för dig! Slå en pling så ska jag berätta allt om sambo livet, haha!

Stayy cool folks, massa puss!

-10?

Godmorgon! Jag sitter här och äter havregrynsgröt med rivet äpple! Ska snart kila iväg till apoteket och sen åka och jobba! Fick veta igår att jag får fasta tider på jobbet, 5.30-14 varje dag, göttans! Så man får lite mer tider som leder till mer pengar, men det kommer nog vara jobbigt att gå upp så tidigt varje dag men men! Kan ju sova lite innan träningen varje dag då istället!

Jag, linda och victoria på jobbet har slagit vad om att gå ner 10 kg innan jul! Får la se hur det går med den biten.. Man måste ju vinna, haha! Vi ska komma på ett pris också! Äh, det kommer ju gå åt helvete. Jag vill ha godis. hahaha! :))

Nä nu måste jag kila iväg, stayy cool folks! PUSS!

en vinare..

Söndagsångest, någon annan som har det eller?

Helgen har vart trevlig, i fredags lagade jag middag till oss och så myste vi med tända ljus och en vin flaska. Såg någon dålig film och sen somnade jag ganska tidigt! Igår så jobbade vi med laget på Volvo loppet, ett hundra tal volvoarbetare som sprang ett lopp på åtta km och vi stod och visade vägen och hejade på dom! haha :))

På kvällen åkte jag hem till Malin&Jessica och åt middag och drack lite vin! Vi funderade på utgång men ändrade oss i sista stund så det blev att jag åkte hem vid ett tiden! Trodde jag skulle vakna lite smått bakis imorse men mådde väldigt bra till skillnad mot min kära sambo som såg ut att vilja dö. haha :)

Jag åkte in till stan vid två tiden idag och kikade runt lite, finns så himla mycket fina grejer man vill köpa! Men jag kom bara hem med en mörkchoklad med mintsmak och en shaker! En sak slog mig idag när jag var i femman huset, och det är hur man ser att en mcdonalds restaurang är dålig!
Jag gick in för att köpa en kaffe på Mcdonlads. Och efter att ha jobbat där ett bra tag nu så vet man vilken kö man ska ställa sig, tyvärr fanns det ingen bra kö på denna restaurangen så det var bara att ställa sig någonstans..
Efter att fem kunder innan mig fått gå pga att de inte tar kort, combon var trasig(milkshakeochglassmaskin) och massaa annat såfick jag tillslut beställa min kaffe. Då var jag redan smått irriterad men beställde ädnå.. En stor kaffe med mjölk tack! Hundra år innan hon sätter på kaffet.. och sen får jag det svart! herregud, står och ber om mjölk och hon tar en gäst till innan jag får mjölk. Vad jag vill komma till är att,, jag går aldrig till den mcdonaldsen igen! Ful inredning, skräp överallt, inga servetter och socker! Och vilken restaurang tar inte kort? Hallå? Och ingen bop hade de heller. Näej suck. Arbetsskada..
haha!

Nu ska jag gå och lägga mig, känner mig inte helt hundra frisk, fick jätteont i magen när jag hade ätit middag så det ska bli skönt att lägga


regn&rusk

Tvättt tvättt och massaaa tvättt! Vi har tvättat sen klockan två och är inte klara än! Missade tiden förra veckan så nu har vi smutsiga kläder för en hel armé! Men snart ska vi hämta tvätten som hänger i torkrummet och sen ska jag kila iväg på träning. :)) Först har vi spinning, sen handboll sen gym! Hejdå kanelbullen som jag åt på jobbet idag!

Det regnar här, tråkigt. Jag måste gå och hämta ner mina vinterskor från vinden, stövlarna å så! Det behövs ju nu i rusksverige! Har hämtat hit min vinterkappa också men ska försöka hitta en billig höst kappa på H&M eller liknande. :))

Nä nu ska vi hämta tvätten! PUSS!

hemma igen

Nu är jag hemma i Göteborg igen! Blev en ganska tröttsam och stressig dag igår, pappa skjutsade mig till centralen vid fem och tåget gick klockan 6! Hade svårt och sova eftersom stolarna inte var de skönaste och det guppade nått otroligt men lite nickade jag till i alla fall. Åkte direkt till jobbet och sen direkt till träningen. Väl hemma i sängen somnade jag direkt och hade lite sovmorgon imorse! :))

Fick veta en bra nyhet på jobbet idag! Någonting som skulle få mig att stanna där så hoppas att det blir så! Efter jobbet åkte jag och Dennis och handlade på Coop här i närheten. Vi behövde bara lite yoghurt och bröd trodde vi men det blev att vi storhandlade ändå! Jag gjorde tre pajer när vi kom hem och ingen av de blev bra. Suck! Degen blev konstig och suck suck suck.. Plus att jag tappade ett glas och hela skeden med mat när jag skulle smaka. Jag ska hålla mig till att Dennis lagar maten!

Nu sitter jag och tittar på Top model 10, seröst dom brudarna är ju helt otroliga. Alla är helt kaos och kaxiga och skrikiga och hjälp. Nyss stod några tjejer och skrek om ghetto stil och att de hatar varann och nu kramar dom varann och gråter för att en blev omskuren när hon var liten. Herreeeguuuddd.. Måste byta kanal, haha!

Nä nu ska jag kolla på något kul på tv!
när går idol egentligen? jag fattar inte.
PUSS!


elsewhere

Hemma i Stockholm hos mami nu! Då får man lite bloggkänsla igen, har inte orkat skriva på hundra år för jag har inte haft någon kamera och då är det tråkigt å inte lägga in bilder å så! Men nu har jag hittat den så det blir nog lite mer när jag åker hem igen. Emilia ska fixa min design också, eftersom jag är helt efterbliven på sånt där!

Igår träffade jag handbolls tjejerna över en lunch i kista centrum (kul att det är det första stället man åker till lixom) och sen åkte jag och mami till stinsen och kollade runt lite! Jag fick med mig en parfym och en tröja.. Tacos blev det till middag såklart och sen blev jag skjutsad till Dawid och sandra som hade inflyttningsfest! Kul att träffa alla donken människor igen som man saknar så mycket och alltid skrattar med! :)
Var även lite kul att en barndomsvän hade lägenheten brevid och där kunde man gotta sig i allas historier som är kvar i tattiga väsbyy och lever loppan med fjortisar. haha!
Då kan man känna sig lyckad. mohaa!

Har precis fixat mig och sitter och väntar på övriga familjen. Mamma har klipptid så alla ska följa med och glo på henne. Hihi! Sen blir det lunch någonstans och sen ska vi kolla på bilar! Båda päronen ska köpa nya så alla måste med och provsitta haha!
Ikväller ska jag träffa des&ack, och sen beckisen.
Imorn åker jag hem till lovley D igen och lägenheten i Göteborg!

Puss!

RSS 2.0