du hade tid

goodmoorning! vaknade ganska utvilad vid åtta tiden, kaffe och god frukost!
Helgen har vart underbar! Efter en lång bilfärd var dom äntligen här lagom till Idol, tacosen stod framdukad och det blev en lugn kväll och ganska tidig sömn! Fem ringde klockan på lördagsmorgonen, fyllde en termos med kaffe och gjorde mackor till dagen. Satte oss i Herman och åkte ner mot Ullared! Pepp pepp! Tänkte för en sekund att det skulle vara skönt att vara där till öppning,  HAHA! kön va 600 meter, morr. alla bussar hade ju kommit redan! men vi kom kvart i så när dom öppnade dörrarna kanske det tog fem minuter och sen var vi inne! :)
efter åtta timmars letande, suckande, skrattande så kom vi ut 19 000 kronor fattigare. Då kom vi på en grej!! vi har ju bara en bil.. en herman.. Haha det tog ungefär 20 mintuer att få in allting i bilen och det var nära att allt inte fick plats! roligt var det i alla fall!

Väldigt trötta kom vi hem och packade upp allting, hade modevisning och prövade lösnaglar, parfym osv.. Somnade en timme och sen var det bara sätta igång och tagga för fest! (: Blev utgång på Valand och hemgång vid fem nånting.. Uppe ett dygn det händer inte ofta! ;p pinglorna kilade hem vid tre tiden och då blev det en segeftermiddag med film!

Jobb hela veckan&helgen, ledig onsdag! Då ska jag sova! Har köpt fler öronproppar nu, men dom verkar inte borra så mkt längre, hra bara hört den en gång idag! typiskt! men skönt!! :D

Ska snart sminka mig lite och sen möta magda så tuffar vi iväg med Glenn till jobbet!
Blir jobb från elva till sju sen ska jag spela lite boll!
Kommer hem om två helger förresten, saknar familjen så mkt så åkeeeer hem då :D
stayy cool, PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0